Nijedan outfit nije potpun bez dobrog parfema. Mirisi su nešto što instant podiže raspoloženje i samopouzdanje, i daju moć, čak i kada ste u najobičnijoj trenerci i majci. 

Međutim, izabrati odgovarajuću mirisnu notu nekada je zadatak sam po sebi, a ukoliko mislite da za dobar parfem morate izabrati mnogo novca - grešite

Mi smo izdvojili 5 veoma povoljnih nota koje mirišu skupo do 10.000 dinara, ali smo listi dodali i 3 koje koštaju malo iznad, ali vrede svakog dinara i daju luskuzan miris kojem niko ne može odoleti.

Armaf Club De Nuit - 7.199 rsd

Armaf Club De Nuit
lilly.rs 

Club de Nuit Woman je poseban i raskošan cvetno-voćni miris. Oduševiće vas skupim mirisom u kojem se prepliću u gornjim notama bergamot, grejpfrut, breskva, pomorandza. Srednje note čine geranijum, jasmin, liči, ruža, a baza su mošus, pačuli, vanilla, vetiver.

Goldfield & Banks Ingenious Ginger - 13.200 rsd

Goldfield & Banks Ingenious Ginger
belodore 

Ingenious Ginger je zavodljiv miris prirode koji ima moć da vas momentalno prenese na egzotičnu destinaciju. To je osunčan parfem sa mandarinom, začinjenim đumbirom, elegantnim belim buketom i toplim amberom koji klizi niz kožu. Olfaktorna interpretacija đumbir ljiljana, Ingenius Ginger je apstraktan, citrusan, cvetni, amberast parfem koji dočarava omiljeni tropski cvet osnivača kuće Goldfield & Banks. Ovaj parfem se otvara sa osvežavajućim bergamotom obavijenim prodornim mirisom đumbira, penušavom mandarinom i vedrom aurom magnolije.

Burberry Brit For Her - 9.990 rsd

Burberry Brit for Her
noar.rs 

Prepustite se zavodljivim notama badema i kruške koje su protkane ušećerenim bademom i božurom, a potom i vanilom, mahunarkama tonke, ambera i mahagonija. 

Calvin Klein Euphoria - 4.699 din

Calvin Klein Euphoria
lilly.rs 

Euphoria pruža osećaj slobode, putovanje bez ograničenja. To je stav duha i tela koji je provokativan i ushićen. Sve je povezano sa ostvarivanjem sna. Sa mirisom Euphoria, žene mogu da se oslobode svih inhibicija i slede svoje najintimnije žudnje. Miris je orijentalan, zavodljiv, u sebi kombinuje egzotično voće, koketne cvetne note obogaćene kremastim mirisom.

The Woods Collection Twilight - 11.880 rsd

The Woods Collection Twilight
belodore 

Miris tuberoze i jasmina meša se sa delikatnim cvetovima ilang-ilanga. Senzualne note drvenastog ambera, mošusa i zeljastog pačulija postaće vaš zaštitni znak.

Karl Lagerfeld Fleur De Pecher - 3.969 rsd

Karl Lagerfeld Fleur de pecher parfem.
lilly.rs 

Najpre ćete osetiti gornje note yuzu i nashi kruške, a potom čaj jasmina i cvet breskve protkane mošusom i drvenim notama. Ovaj parfem miriše kao milion dolara, a može se naći za svega par hiljada dinara.

Mancera Instant Crush - 9.600 rsd

Mancera Instant Crush
belodore.rs 

Neodojivi trio - ruža, jasmin i ambra je bogata mešavina senzualnosti i romantike. Instant Crush je talas elegancije koji meša agrume i sandalovinu sa neodoljivom vanilom i iznenađujućim đumbirom.

Jimmy Choo Woman - 6.790 rsd

Jimmy Choo woman parfem.
jasmin 

Jimmy Choo predstavlja zavodljiv i osvežavajuć ženski parfem koji se otvara notama đumbira i kruške, dok se u srcu ovog očaravajućeg parfema nalaze cvetne nose, orhideje i čajne ruže, drvenih nota i kedra.

Bonus video:

Žena se miriše parfemom u prodavnici Twiter

6.790