Vrele letnje dane uskoro će zameniti blagi jesenji povetarac, a svi ljubitelji nege kože dobro znaju koliko je u ovom prelaznom periodu važno da budemo svesniji svoje rutine kako bismo zadovoljili promenljive potrebe naše kože.

Posle višemesečnog izlaganja suncu, visokim temperaturama i povećanoj vlažnosti, koži je preko potrebna dodatna nega i ishrana, a prelazak iz leta u jesen savršena je prilika da se otklone oštećenja kože izazvana letnjim vremenskim uslovima. Slana voda, znoj, kreme za sunčanje i izlaganje hloru značajno utiču na isušivanje kože, što dovodi do problema neujednačenog tona kože, dehidracije i prevremenog starenja. Upravo zbog toga je važno uključiti proizvode koji pružaju dubinsku hidrataciju, obnavljanje i zaštitu, a sve to je nude - serumi.

Glavna funkcija seruma

Serumi za lice su lagane, brzoupijajuće tečnosti sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka koji prodiru duboko u kožu i daju primetne rezultate u kratkom vremenskom periodu. A posebno nakon sezone izlaganja suncu, kada ćete već nakon nekoliko korišćenja primetiti da vam je koža mnogo svetlija, zdravija i elastičnija. Aloe vera, retinol, peptidi, niacinamidi i vitamin C, sve su to sastojci koji će oživeti vašu kožu posle leta, a naći ćete ih u sjajnim serumima koje smo istakli u nastavku članka i koje svakako vredi isprobati:

La Roche-Posay Niacinamide

La Roche-Posay Niacinamide
la roche posay 

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate 

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate
Bioderma 

Revolution Skincare Dark Spot Corrector

Revolution Skincare Dark Spot Corrector
Revolution 

Beauty Of Joseon Glow Deep Serum Rice + Arbutin

Beauty Of Joseon Glow Deep Serum Rice + Arbutin
Pure Market 

 Bonus video

PROVERITE DA LI VAS OMILJENI SERUM SA VITAMINOM C ZAISTA RADI: Jedna stvar otkriva da li je stvarno delotvoran TikTok/pamelapedrozaa