Toplo letnje vreme je idealno za tople, slatke, a u isti mah i nežne mirisne note, te ne čudi što je većini trendseterki u ovom periodu Lancome La Vie Est Belle, parfem broj jedan. 

La vie est belle je najpopularniji parfem.
jasmin 

Slatka formula u kojoj se prepliću crna ribizla i kruška u gornjim notama, sa primesama irisa, jasmina i cveta narandže i baznim tonovima pralina, vanile, pačulija i mahuna tonke sa razlogom je jedna od najtraženijih i gotovo sinonim za tople dane, međutim, da li ste ikada razmišljali da je "lejerujete" sa drugim mirisima kako biste transformisali ovu aromu i dobili još moćniju i unikatniju?

Lejerovanje, odnosno kombinovanje mirisa nešto je što zaljubljenice u mirise odavno rade, a sigurni smo da vam se makar jednom u životu dogodilo da slučajano pomešate dva parfema

Lejerovanje parfema je lak način da dobijete nov miris.
pexels/ cottonbro 

Primera radi, poneli ste majicu na kojoj su još uvek tragovi jednog mirisa, a naprskali ste novi,  i dobijete mirisnu notu koja je izuzetna i drugačija, ali podjednako lepa, ako ne i lepša. 

Kako je La Vie Est Belle jedan od najpopularnijih mirisa trenutno, zanimalo nas je koji parfemi mogu da ga nadograde i daju aromu koja će mirisati još lepše i zavodljivije, a u nastavku pogledajte 5 kombinacija koje su se pokazale kao najbolje.

1. La Vie Est Belle + Valentino Donna

Valentino Donna i La vie est belle idu savršeno.
jasmin 

2. La Vie Est Belle + Flowerbomb Viktor&Rolf

flowerbomb viktor&rolf sjajno ide uz parfem la vie est belle
sephora 

3. La Vie Est Belle + Good Girl Carolina Herrera

Carolina Herrera Good Girl divno se kombinuje uz La vie est belle.
Carolina Herrera 

4. La Vie Est Belle + Signature Montblanc

Signature Montblanc nadopunjuje La vie est belle
jasmin 

5. La Vie Est Belle + Prada Paradoxe

Prada Paradoxe sjajno se nosi sa la vie est belle
jasmin 

Bonus video:

Prskanje parfema instagram/hannahcollingwoodenglish