Parfemi su moćan detalj koji ostavlja utisak na sve koji se nađu u našoj blizini. Miris je dodatak koji može dati određeni karakter celom izgledu, a ponekad utiče i na naše celokupno raspoloženje. Kako želimo da se svaki dan osećamo samopouzdano i spremno za sve izazove pred nama, mali boost energije odlučili smo potražiti među popularnim parfemima.

Neretko nam se dogodi da jednostavno nekoga povežemo s određenim mirisom ili uvek za sebe biramo veoma slične mirisne note. To je zato što mirisi stimulišu našu emocionalnu memoriju i utiču na raspoloženje. Dakle, potpuno je moguće da parfem bude zaslužan za barem malo veće samopouzdanje i popravljanje raspoloženja. Odabir parfema je individualan, ali ako želite nekome da poklonite parfem s kojim će se osećati odlično ili pak sebe razmaziti bočicom samopouzdanja, predlažemo da obratite pažnju na nekoliko parfema koje smo izdvojili u nastavku.

Parfemi koje ćete obožavati

Svim parfemima koje smo izdvojili zajednička je savršena ravnoteža između konkretnih i dominantnih kao i svežih nota. Tako se među parfemima koji će učiniti da se osećate samouvereno nalazi Noir de Noir, jedan od najpoznatijih mirisa brenda Tom Ford. Takođe, Lancome Idole L'Intense iz čije je kampanje s popularnom Zendajom jasno da se radi o mirisu s kojim ćemo se osećati ni manje ni više, nego moćno. Sve mirise s kojima ćete zračiti samopouzdanjem pogledajte u nastavku.

Lancome - Idole L'Intense

Lancôme Idôle
lancome.com 

Givenchy - L'Interdit 

Givenchy - L'Interdit
Press Givenchy L'Interdit

Dior - Hypnotic Poison 

Dior - Hypnotic Poison
www.fragrantica.com 

Mugler - Angel Nova

Tom Ford - Noir de Noir

Izvor: Miss.7.hr/ Wanted A.N.