Korektor je jedan od onih beauty proizvoda koji je neizostavan deo u svakodnevnoj rutini. Savršeno prekriva tamne podočnjake, kao i nepravilnosti na licu i u trenutku pruža i svežiji izgled. Pronalazak savršenog korektora nije najjednostavniji zadatak jer, osim što treba pogoditi savršenu nijansu, bitno je pripaziti da se ne stvaraju grudice, da nema cakey efekta, kao i da korektor ne isušuje lice.

A ako ste mislili da je posao gotov s kupovinom idealnog korektora, Tiktokerka Maghaess potpuno će vas razuveriti. Ona je, naime, ovih dana pokazala beauty trik za koji se pitamo zašto ga nismo znali ranije.

Mega Sing pokazala je kako naneti korektor, a da lice pritom dobije svežiji izgled i, kako kaže u videu, face-lift efekt.

Na videu se vidi kako korektor stavlja na tačno određene delove lica - ispod očiju i pored usana, a zatim ga povlači prema gore, sve kako bi postigla željeni efekt. Nakon "blendanja" pomoću blendara, pokazala je razliku između leve i desne strane lica, koja je zaista vidljiva.

kako podići lice uz korektor
TiKTok 

 Bonus video:

VIRALNI TRIK OD 150 DINARA ZA DUŽE TREPAVICE: U par poteza do zavodljivog pogleda TikTok/boxycharm