Bez obzira na godine, savršeni puder uvek je onaj koji odlično prekriva individualne ‘probleme’ s kožom. Međutim, pojava prvih bora ne zaobilazi baš nikoga i u jednom trenutku poželećete da zavirite u ponudu najboljih pudera za zrelu kožu koji će s lakoćom rešiti pojavu prvih bora i neujednačene teksture lica.

Najveći problem s kojim se mnoge dame susreću jesu pore zbog kojih puder vrlo često izgleda vrlo neprirodno, a neretko ostavlja i neugodan osećaj na licu koji će posebno iritirati one s osetljivijom kožom.

Upravo zato, važno je da puder koji odaberete ima hidratantnu podlogu koja će se ‘stopiti’ s kožom i pružiti svež izgled vašem licu. Preteške formule mogu zvučati primamljivo kada pročitate sve silne sastojke, i najčešće se baš zato talože u bore i stvaraju efekt suprotan od onog što tražite.

Svetski poznati šminkeri preporučuju tečne pudere, bazirane na manje kvalitetnih sastojaka koji obavezno uključuju spomenute hidratantne formule, a koji na koži s prvim borama funkcionišu po principu "Manje je više!".

Isto tako, savetujemo da puder utapkate prstima i nanesete samo na područja koja želite daprekrijete, a kako biste što lakše pronašli onaj koji je savršen za vašu kožu, u nastavku smo izdvojili 3 najprodavanija favorita kojima vredi dati priliku.

1. Vichy Minéralblend

Vichy Minéralblend puder
lilly.rs 

2. Estée Lauder Futurist Hydra Rescue 

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue puder
jasmin 

3. Collistar Anti-Age Lifting Foundation

COLLISTAR Anti-age lifting foundation
parfimerijatajna.rs