Poslednjih meseci, teško da postoji ijedan popularniji proizvod na mrežama od ulja za usne. Ustalom, nije teško pogoditi zašto je to tako.

Neguju ih, hrane, čine ih poželjnim, sjajnim... Najpoznatiji mak-up artisti su ih uveli u svoje rutine, a influenserke se kunu u ovaj proizvod. Iako ulja za usne postoje godinama, tek u poslednje vreme su doživela ekspanziju, a od svih brendova izdvojilo se Diorovo ulje.

Ipak, uprkos fantastičnim rezultatima koje ono daje, cena od oko 38 dolara u proseku, nije baš za one sa plićim džepom. I upravo zbog toga dolazimo do situacije da se poslednjih nedelja ni u jednoj drogeriji ne može naći jedno drugo ulje koje je bukvalno "kopija" Diorovog, radi isto, ako ne i bolje, a za mnogo, mnogo manje para.

Lea Stanković obožava ulje za usne.
TiKTok 

Domaće influenserke poput Lee Stanković već su ga isprobale, i hvale ga na sva usta, a kada pogledate rezultate, nije ni čudo. U pitanju je proizvod brenda Golden Rose, a njegova cena je oko 545 dinara.

Lea Stanković isprobala je alternativnu varijantu ulja za usne.
TiKTok 

Dolazi u dve boje - ružičastoj i crvenoj, i oba na veoma suptilan, nenametljiv način boje usne. S obzirom da formula ovog ulja ima iste sastojke kao Diorovo, odnosno jojobu, vitamin E i druge hidrantne sastojke, ne čudi što je za kratko vreme izazvala opšte oduševljenje na mrežama.

Bonus video:

JEFTINIJA ALTERNATIVA VIRALNOG #1 SJAJA ZA USNE TikTok/bloves.beauty