Marmelade i ulja popularni su iz jedno prostog razloga: ona koi daju bronzani izgled bez sunčanja i pomažu joj da brže tamni. Njih obavezno morate da probate!

Odlučili smo da vam skratimo vreme potrage i uštedimo novac te smo pronašli 5 marmeladi i ulja za sunčanje koji su trenutno na sniženju u drogerijama!

Biobaza SUN marmelada 949 din

Biobaza SUN marmelada za brzo tamnjenje obogaćeni su karotenoidima iz šargarepe i ekstraktom oraha, kakao maslacem i hranljivim uljima nevena i maslina koje koža jednostavno obožava. Kao što ni mnoge marmelade nemaju zaštitni faktor, tako nema ni ova, pa je uvek dobro pre njihovog korišćenja na telo naneti i kremu sa SPF-om. Takođe, ako ste svetle puti, pripazite sa upotrebom marmelade jer biste vrlo lako mogli da izgorite, a to je rezultat koji baš niko od nas ne želi.

bio baza marmelada trneutno na sniženju.
bio baza 

Garnier Ambre Solaire Bronze ulje za sunčanje 1.079 din

Sprej sadrži kombinaciju melanin aktivatora*, koja pomaže u postizanju preplanulog tena. Kod ovog ulja mi se najviše dopada što je apsolutno nelepljivo i vodootporno, te i zbog moći kojom pojačava preplanulost kako bi postigao potpuno prirodan i zdrav ten na koži.

Garnier Ambre Solaire Bronze ulje na sniženju.
Garnier 

Carroten ulje 299 din

Ovo je jedno od onih ulja za sunčanje sa mirisom leta i kada ga pomirišite u bilo koje doba godine sećanje vas vrati u vrele dane. Lagano je i hidratntno ulje, a idealno je i za negu kože pre i posle sunčanja. Može se koristiti i za zaštitu kose od sunca i soli.

Carroten ulje 299 din na sniženju.
carroten 

Afrodita Sun Care marmelada 899,99 din

Prva marmelada koju sam ikada probala bila je upravo ova po kojoj je Afrodita daleko poznata. Ova marmelada stvorena je za brzo i intenzivno postizanje privlačno preplanulog tena, ali veoma je važno napomenuti da u njoj nema zaštitnog faktora. Zbog toga je najzdraviji način sunčanja da na kožu pre nanošenja marmelade obavezno razmažete kremu sa spf-om. Predivan miris i sjaj ove marmelade učinili su je omiljenom hiljadama žena.

Afrodita Sun Care marmelada na sniženju.
afrodita 

La PIEL Beach BABE ulje sa šljokicama za brže tamnjenje 2.063,99 din

Luksuzni maslac - ulje za sunčanje sa hijaluronskom kiselinom, raznim uljima (arganovo ulje, kokosovo ulje, ulje oraha, ulje šargarepe) i puterima (shea puter i kakao puter). Najčešće ga koristim prilikom sunčanja, ali s obzirom na njegovo multinamenski faktor, često i za posebne prilike kada poželim tamniji ten i sjaj na koži. Pored neverovatnih šljokica i sjaja na telu, miris egzotičnog voća me je na kupio na prvu!

La PIEL Beach BABE ulje sa šljokicama za brže tamnjenje je na sniženju.
la piel