FRIZURA OD PRE 20 GODINA PONOVO JE U TRENDU: Slavne dame je obožavaju jer daje volumen, posebno pri korenu

Frizura koja je izazvala velike rasprave na društvenim mrežama ponovo je omiljena među trendseterkama.

Instagram

Ako pratite beauty trendove na društvenim mrežama, znate da je pre otprilike dve godine glavna tema rasprave u svetu stilizovanja kose bila razdeljak, odnosno da li je trendi razdeljak na sredini ili na stranu. Pored očigledne rasprave o tome šta je više u trendu, to je bila i rasprava između generacije Z i milenijalaca. Međutim, kao što to obično biva, trendovi se vraćaju, a "razdeljak na stranu" se vratio ranije nego što smo očekivali.

Nošenje razdeljka sa strane posebno je bilo popularno sredinom 2000-ih, kada smo možda i malo preterivali sa tim koliko može biti izražen. Ipak, to je frizura koja je uvek aktuelna. U sebi nosi i dozu bezvremenske elegancije, posebno za svečane prilike, ako je kombinujemo sa "holivudskim" talasima. Jedan od razloga zbog kojih je generacija Z odbacivala "razdeljak na stranu" je taj što može izgledati previše strogo.

Međutim, da bi nam frizura laskala, moramo je prilagoditi svojim crtama lica. To je, u suštini, kraj rasprave - neko će bolje izgledati sa razdeljkom na stranu, a neko sa razdeljkom na sredini. Ako imate osećaj da vašoj kosi nedostaje volumen, posebno pri korenu, razmislite o ovoj frizuri.

Kako se ponovo nosi frizura o kojoj su raspravljali milioni na TikToku?

U poslednjih nekoliko meseci sve više trendseterki, poznatih glumica, pevačica vratilo je razdeljak na stranu na crvene tepihe. Kombinuju ga sa nežnim talasima, fen frizurom i "slick" podignutom kosom. Ako sudimo prema frizurama koje su nedavno nosile Hejli Biber, Selena Gomez, Margot Robi i poslednja Sofija Riči, čije modne i beauty poduhvate pažljivo prate mnogi putem društvenih mreža, čini se da ćemo ponovo nositi razdeljak na stranu.

 Bonus video

This browser does not support the video element.

STEPENASTO ŠIŠANJE NAJBOLJA FRIZURA ZA ŽENE 50+  TikTok/bishop_branding

Izvor: Wanted A.N.