NE HODAJTE, TRČITE U DM PO ALTERNATIVU POPULARNOM OLAPLEXU: Balzam koji oporavlja procvetale krajeve za 15x manje para

Poslednjih dana sve beauty zaljubljenice ne prestaju da bruje o Olaplex alternativi iz drogerija koja oporavlja kosu već nakon prvog pranja, a košta smešno.

Instagram

Teško da je ijedan proizvod izazvao toliko hype na mrežama kada je reč o nezi kose, kao što je slučaj sa Olaplex alternativom koja je preplavila i Instagram i TikTok. 

Naime, u beauty svetu Olaplex je dugo bio holy grail za lepu i negovanu kosu, pogotovo "magični" balzam Olaplex No. 5 Bond Maintenance kojem je cena negde oko 30 dolara.

Instagram 

Ovaj proizvod nalazio se gotovo na svim beauty policama it devojaka, ali sada se situacija promenila.

olaplex 

Poslednjih dana, internet je zapalio drogerijski balzam koji je potpuno potisnuo sve druge popularne, a čija je cena više nego dostupačna. 

dm 

U pitanju je Balea Professional PLEX CARE balzam za kosu i sigurno smo da vam je makar jednom izašao na feed-u. Među prvima na domaćoj sceni ga je preporučila upravo slavna influenserka Baby Tuna koja je poznata po dugoj, plavoj i negovanoj kosi. 

Nakon nje, ovaj proizvod su počele da javno reklamiraju i druge trendseterke u Srbiji, i na Balkanu, a "hype" nije bez razloga, niti su u pitanju plaćene reklame. 

Instagram 

Ista situacija vlada i na svetskoj sceni, gde upravo Balea regenerator koji košta samo 249 dinara, što je gotovo 15 puta manje od cene Olaplexa, glavna alternativa skupom i "izvikanom" balzamu za kosu. 

Instagram 

Plex kolekcija i jeste namenjena farbanoj ili izrazito suvoj i oštećenoj kosi. Sa trostrukim proteinskim kompleksom i aminokiselinama zaglađuje strukturu dlake i smanjuje oštećenja vidno dajući zdraviji izgled i "zatvorene" procvetale krajeve. 

Instagram 

Dakle, ukoliko u narednom periodu planirate da idete u DM, obavezno bacite pogled na viralni balzam, a sudeći po rezultatima koji se mogu videti online, vredi ga ispobati.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

HAIR SLUGGING JE NAJBRŽI NAČIN DA OPORAVITE OŠTEĆENU KOSU: Potreban je samo jedan proizvod, a rezultat je neverovatan  TikTok/moniquemrapier