"DUH" ŠIŠKE SU SVE TRAŽENIJE U FRIZERSKIM SALONIMA: Leto 2023 biće u znaku cool i razigranog vibe-a

Ukoliko ste spremni na promene, predlažemo duh ili ghost šiške za leto 2023!

Instagram

Kada je u pitanju promena frizure, pored promene boje, tu je i igranje sa dužinom, a često se skratimo kada želimo da osvežimo izgled. U posebnu kategoriju spada i dodatak šiški frizuri, gde se u većini slučajeva na jednostavan način postiže prilično drastična promena. Pored dužih, 'zavesa'šiške i lagane paperjaste koje u tankim pramenovima dodiruju čelo, novi trend u frizuri sa šiškama su i 'duh' ili 'ghost' šiške, koje se, baš kao nevidljivi pramenovi, neprimetno spajaju sa ostatkom kose i savršeno uokviruju lice daju kosi volumen i mekoću.

Ono što karakteriše 'duh' šiški jeste nevidljiv deo gde šiške počinju i završavaju, već se nežno spajaju u dužim pramenovima. 'Ghost' šiške su svestrana frizura koja se može koristiti na dužoj i kraćoj kosi i na svim teksturama kose, od ravne do kovrdžave.

Ovakve šiške najčešće završavaju iznad obraza, gde se stapaju sa ostatkom kose, a frizura, upravo zbog potrebe za savršeno povezanim pramenovima, može biti zahtevna i u održavanju, budući da zahteva redovne odlaske u salon, kako šiške ne bi izrasle previše.

Za one koji su zainteresovani da isprobaju novu trendi frizuru sa šiškama, ispod su odlični primeri 'duh' šiški koje nose Zendaya, Jenna Ortega i druge poznate dame!

'Ghost' šiške sa raščupanom shag frizurom

Instagram 

'Ghost' šiške prošarane pramenovima

Instagram 

Kovrdžave 'duh' šiške

Instagram 

Glamurozne 'duh' šiške

Instagram 

'Ghost' šiške koje dodiruju obrve

Instagram 

Bob s "duh" šiškama

Instagram