Kada je reč o skraćivanju šiški, mišljenja su podeljena. Neko će reći da je to najbolja odluka koju su doneli, drugi su u fazonu - nikad više! Međutim, ukoliko vam "đavo" ne da mira, i rešili ste da promenite frizuru upravo na ovakav način, nije zgoreg da se odlučite za najmoderniji stil koji je savršen za one koji nemaju živaca za svakodnevno stilizovanje istog ili feniranje. 

U pitanju su "see-through bangs", i najbolje od svega je to što ne samo da su trenutno #1 frizura po salonima, već ih krasi i to da svima dobro stoje, nevezano za oblik lica ili teksturu kose. 

Naziv ovog trenda možemo prevesti kao "prozirne šiške" i to umnogome objašnjava o kakvom je stilu reč. Dakle, one nisu preguste, i njihov zadatak je da nežno uokvire lice, i ujedno se stapaju sa ostatkom kose. 

Nisu zahtevne za oblikovanje te je potrebno nekoliko poteza četkom da ih "namestite", odnosno da izgledaju besprekorno. U isti mah, odlično trpe i stilizovanja poput uvijanja ili ispravljanja, te se možete igrati i sa načinima oblikovanja koji vam se najviše dopadaju, a u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih frizura s ovim trendi šiškama koje su nam već na listi želja.

Bonus video:

štipanje šiški Instagram/emmachenartistry