5 NAJBOLJIH SPREJEVA ZA ZAŠTITU KOSE OD TOPLOTE: Izdvojili smo proizvode koje nikako ne treba da preskačete

Kako biste upotpunili negu kosu, sprej za zaštitu kose od toplote nikako ne izbegavajte.

Instagram

Svakodnevno oblikovanje kose, posebno toplim alatima kao što su fen, pegla i uvijač, može negativno uticati na zdravlje i izgled kose, ako ne koristimo specijalne proizvode namenjene zaštiti kose od toplote.

Proizvodi koji štite od izlaganja visokim temperaturama će zaštititi zdravu kosu i pomoći u obnavljanju oštećene kose i dati joj zdrav, sjajan izgled. Ovi serumi, balzami i sprejevi deluju tako što stvaraju tanak sloj oko dlake koji služi kao zaštitna barijera tako da se kosa ne ošteti prilikom stilizovanja.

Proizvodi u obliku spreja biće najbolji izbor za finu i tanku kosu jer neće biti preteški, dok će kreme i serumi bolje delovati na kovrdžavu i gušću kosu.

U nastavku vam donosimo kvalitetne proizvode za zaštitu kose od toplote!

John Frieda Frizz Ease Extra Strenght serum

Ovaj proizvod ima nekoliko efikasnih namena i osim što štiti kosu od toplote, deluje i na zaglađivanje neposlušne kose, zahvaljujući tri ulja koja su deo formule: arganovom, kokosovom i moringa ulju, koja daju serumu divan tropski miris.

Living Proof Restore Perfecting sprej

Ovaj lagani sprej za zaštitu kosu od toplote može se naneti na mokru ili suvu kosu i takođe pruža i UV zaštitu. Nakon nanošenja, štiti kosu tokom stilizovanja i dati joj divan zdrav izgled i sjaj.

Moroccanoil Protect sprej za oblikovanje kose

Lagana, hranljiva formula Morrocanoil Protect spreja sa predivnim mirisom sadrži hranljivo arganovo ulje i štiti kosu od termičkog stilizovanja do 230°C, a kosa će izgledati hidrirano i zdravo nakon stilizovanja peglom ili uvijačem.

Balea sprej za zaštitu kose od toplote

Balea sprej za toplotnu zaštitu sadrži specijalnu 2-faznu formulu koja štiti kosu tokom feniranja, peglanja i stilizovanja, a deluje na temperaturama do 220 stepeni Celzijusa. Ova efikasna zaštita tokom termičkog stilizovanja kose ne sadrži silikone i daje kosi mekoću i sjaj.

Kérastase Résistance Ciment Thermique njega

Termoaktivna regenerativna nega za oslabljenu i oštećenu kosu omogućava feniranje, peglanje i uvijanje kose bez straha od oštećenja, a kosa nakon nanošenja ostaje nahranjena, svilenkasto meka i prirodno sjajna. Sadrži specijalnu Vita-Ciment Topseal tehnologiju, koja ispunjava međućelijsku strukturu kose i tako je čini jačom iznutra, ekstrakt Selaginellae lepidophillae (Jerihonska ruža), biljke koja može da preživi u veoma nepovoljnim uslovima i stoji zbog svojih regenerativnih sposobnosti, keratina i ceramida.