SANJA VUČIĆ JE PROMENILA FRIZURU I SVI KAŽU DA NIKAD NIJE BILA LEPŠA: Zavodljiva nijansa čini da izgleda kao milion $

Nova boja kose Sanje Vučić je definitivno jedan od najlepših trendova jeseni, a njeni fanovi su saglasni da joj ova nijansa savršeno pristaje.

Instagram

Sanju Vučić možda smo navikli kao zakletu crnku koja je svojim moćnim glasom očarala celi svet, međutim, sa raspadom grupe "Hurricane" koja ju je proslavila, došlo je vreme i za nove promene, te se lepa pevačica odlučila na drastičnu promenu. 

Sanja je postala riđokosa, a njeni pratioci su saglasni - nikada lepše nije izgledala. Uostalom, bakarni tonovi su na tronu najtraženijih po salonima već drugu godinu, a lepu pevačicu je ova nijansa samo učinila seksepilnijom i ženstvenijom. 

Instagram 

Inače, bivša uraganka se promenom pohvalila na Instagramu, a komplimenti na račun fotografija nisu izostali.

"Kakva promena", "Lepotica", "Ovo ti je do sada najbolja promena", "Ostati riđa", "Bolje ti stoji nego Ivani i Kseniji", "Savršena"... samo su neki od komplimenata koje su joj ljudi pisali.

Mnogi su se dotakli da su i Ivana i Ksenija svojevremeno prešle u tabor "crvenokosih", ali su Sanjini pratioci saglasni da je pevačica moćnog glasa ipak najbolje iznela rizičnu nijansu, što možete videti u galeriji u nastavku:

Instagram Sanja Vučić promenila je boju kose i prešla u tabor "crvenokosih".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!