NOVA TEHNIKA ŠIŠANJA ZA VOLUMEN U KORENU: Primenjiva je na svim dužinama kose, a šanse da budete nezadovoljni su ravne 0

Ukoliko želite volumen u korenu, prva stavka koja mora biti ispunjena jeste kvalitetno ošišana kosa koja se dobija novom tehnikom.

Instagram

Pored mnogobrojnih aktuelnih trendova frizura nijedna ne izostavlja bitnu stavku koja daje celokupan raskošan izgled, a to je ništa drugo nego - volumen!

Žene toliko žude za volumenom u korenu, a ne znaju da pored svih proizvoda za volumen, prva stavka koja mora biti štiklirana jeste kvalitetno ošišana kosa.

I dok prilikom odlaska na šišanje se svaka žena nada da će dobiti frizuru koja će dati veliku promenu, ali uz minimalno šišanja i stilizovanja.

Ipak, kako bi došli do ovog rezultata, frizeri su do sada uglavnom unosili stepene u kosu, a taj, sada već klasični slojeviti rez, davao je dobre rezultate uglavnom samo kod žena sa tankom kosom. S druge strane, one koje imaju gustu ili kovrdžavu kosu, uglavnom su nezadovoljno izlazile iz salona.

U želji da stane na put tom problemu, ugledni frizer iz Los Anđelesa Ahn Co Tran osmislio je novu tehniku šišanja koja i u najgušću kosu unosi jednostavnost, prozračnost i uvek priželjkivani volumen. Reč je o Parallel Undercut metodi koja se sastoji od dva različita načina šišanja koji zajedno stvaraju savršenu frizuru.

Tajna Parallel Undercut tehnike je u rezovima koji uklanjaju težinu i daju dinamičnost kosi. Šiša se suva kosa tako što se u prvoj fazi određuje dužina u kratkim i nepravilnim vodoravnim rezovima koji stvaraju željeni okvir, dok druga faza donosi kosi savršen završni look.

Instagram 

Ova inovativna tehnika primenjiva je za sve dužine, a najbolji rezultati dobijaju se kod ravne ili guste kovrdžave kose.