Da li stalno tražite jednostavnu frizuru za posao koja se može brzo napraviti ujutru, da izgleda dobro ceo dan i da je pogodna za svaku priliku ili sastanak? Ne samo da ćemo vam otkriti koje frizure ispunjavaju sve ove kriterijume, već i koje su od njih trenutno posebno popularne.

Evo aktuelnih trendova frizura za kancelariju u 2024, koji su takođe odlični za toplo letnje vreme.

IN: Statement dodaci za kosu

Dodaci za kosu poslednjih godina postaje sve popularniji, posebno zbog svoje praktičnosti. Stoga nije iznenađenje da je jedna od naših omiljenih frizura za kancelariju ovog leta ona koja ističe dodatke za kosu. Statement komadi sada apsolutno vladaju pod motom "što veći to bolje", savršen za sve maksimaliste. Hrabar nakit ne samo da slavi veliki povratak leti u obliku narukvica, već se trend ne zaustavlja ni na kosi. Gumice i šnale za kosu su dostupne u zlatnoj ili srebrnoj boji i stoga su apsolutna privlačnost - i u kancelariji, piše Miss7hr.

OUT: traka za glavu

IN: Podignuta kosa sa velikom šnalom

Ko ne želi da skloni kosu sa lica dok radi tokom leta? Koliko god lepa bila raspuštena kosa, to može biti problem na vrućini. Najlakše rešenje za ovo je, naravno, klasična podignuta frizura. Ne samo da izgledu daje profesionalnu notu, već ostavlja i mnogo prostora za kreativnost. Bilo da je punđa ili konjski rep, super zaglađena kosa ili sa nekoliko opuštenih pramenova – frizura zaista traje ceo dan, a ujutru može savršeno da prikrije i masni koren. Međutim, ako želite nešto brzo i elegantna pletenica nije opcija za vas, nemojte ići na neurednu punđu ovog leta, već koristite veliku šnalu. Ona bez napora pretvara jednostavnu frizuru u elegantnu.

OUT: Neuredna punđa

IN: Polupodignut rep

Definitivno smo pronašli: letnju frizuru za 2024! Zvezde poput Dženifer Lopez, Due Lipe i Hajdi Klum već su ljubitelji ove frizure, sa čime se možemo složiti. Govorimo o "polupodignutom repu". Tako se duga kosa može držati pod kontrolom, ali ne mora da bude sakrivena u punđi. Ova frizura je najbolji kompromis između podignute i raspuštene kose, sa polovinom slobodne kose i zavezanim gornjim delom. Visok polupodignut rep stvara efekat volumena i daje dimenziju kosi.

OUT: Niski rep

Izvor: Miss7hr/ Wanted Vanja Pajović