U svetu mode i lepote, možda ne postoji jednostavniji način za osvežavanje izgleda od prave frizure. Jer, da budemo iskreni, kada se vaša kosa oseća dobro, izgledate i vi se osećate dobro, zar ne?

Dobra vest je da promena ne mora uvek da bude drastična. Ponekad je dovoljno samo osvežiti boju ili dodati nekoliko pramenova svetlijih tonova kako biste postigli onaj sjaj koji odjednom čini da izgledate sveže i blistavo.

Zapravo, da je dovoljna mala promena za wow efekat, nedavno je dokazala i popularna pevačica Nevena Božović. Ona je pre izvesnog vremena skratila šiške, i ovaj potez instant je skinuo sa njenog lica barem 5 godina.

Pevačica je već bila stepenasto ošišana, što je odličan izbor ukoliko želite da imate frizuru i kada niste isfenirani, ali frindž stil šiški samo je zaokružio "sliku" i vratio njenom licu nežnost i mladolikost, naročito sada kada su za mrvu duže nego pre par meseci kada ih je tek skratila.

Frindž je tip stepenastih šiški, a idealno bi bilo da ih frizer prilagodi vašem obliku lica ili teksturi kose. Srednji deo je najkraći, dok su sa strane duže, slično curtain stilu, jer takođe uokviruju lice i ističu jagodice. Zato i ne čudi što mnogi smatraju da šiške, naročito ovakvi stilovi, mogu da podmlade bolje od botoksa.

Frindž su ujedno i najbezbolnije šiške ukoliko niste sigurni da će vam se dopasti kako vam stoje i da li ćete moći da ih fazonirate. Kako se koristi samo prednji deo kose, i kako se vlasi ne skraćuju previše, nikakav problem neće biti da ih pustite da izrastu, a zahvaljujući stilu šišanja, savršeno će se uklopiti sa ostatkom kose.

Bonus video

NA ŠTA JE CILJALA NEVENA BOŽOVIĆ KADA JE SPOMENULA ODNOS SA SAROM JO! Pevačica na Skale festivalu STAVILA TAČKU JEDOM ZA SVAGDA! Kurir televizija

Izvor: Wanted A.N.