Bob je uvek u trendu - i oko toga nema spora. Bez obzira na to da li volite kratku kosu ili ne, neosporno je da je ova frizura na listama najtraženijih širom sveta više od 100 godina i da nije izgubila svoju popularnost bez obzira na decenije, trendove i stilove koji se stalno menjaju. Tako je ovog proleća među najpopularnijim frizurama na svetu takozvani 'bottleneck bob', koji odlično izgleda na različitim oblicima lica i teksturama kose.

Specifičnost 'bottleneck bob' je u tome kako se ova frizura oblikuje, odnosno šiša. Ukazuje na oblik gde duža kosa postepeno postaje kraća prema potiljku. Najpopularniji način nošenja ove frizure je sa laganim, raščupanim talasima, ali će takođe izgledati prelepo ako ovom bobu dodate volumen feniranjem.

Održavanje nije komplikovano i ono što nam se posebno sviđa je to što izgleda odlično čak i ako nemate vremena da joj posvetite posebnu pažnju, a ipak će biti odlična ako odlučite da je osušite fenom, ukovrdžate ili potpuno ispravite. Dakle, to je svestrani bob koji može da se uklopi u sve stilove – tako da svakako vredi pokušati ako ste razmišljali o skraćivanju kose.

Bonus video

STEPENASTO ŠIŠANJE NAJBOLJA FRIZURA ZA ŽENE 50+ TikTok/bishop_branding

Izvor: Wanted A.N.