Kada je kosa u pitanju, retko kome verujemo koliko frizeru. Oni znaju koja frizura posebno laska našem licu i koja nijansa nam najbolje stoji. Što se tiče stilizovanja i nege, stručnjaci imaju savete koji će nam olakšati svakodnevicu i stvoriti punu, zdravu i sjajnu kosu. A to je upravo ono što skoro svaka žena želi.

Stručnjaci smatraju da kada je reč o određenim proizvodima kao što je šampon, treba uzeti u obzir mnoge stvari. Vrhunski tretman ne mora da bude skup. U drogerijama možete pronaći i povoljnije šampone čiji kvalitet i sastojci zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih stručnjaka za kosu. A mi ćemo vam predstaviti jednu od najboljih.

pranje kose samponom
Shutterstock 

Prema rečima stručnjaka "Ovaj šampon ispunjava sve uslove".

Šampon 'Thick & Full OGX' sa biotinom i kolagenom

Stručnjaci tvrde da sastojci, kao što su biotin i keratina, ali i proteini i vlaga, obezbeđuju da kosa bude optimalno ojačana i hidratizovana kako bi postala zdravija i sjajnija.

Kombinacija sastojaka igra važnu ulogu – sa puno proteina za snagu, bez previše vlage koja otežava kosu i čini je previše mekom i ravnom. Cena je 1.229 dinara.

Šampon 'Thick & Full OGX' sa biotinom i kolagenom
dm 

Šta kažu recenzije?

Kupci na Amazonu takođe ocenjuju ovaj šampon više od četiri zvezdice i oduševljeni su: „Koristim šampon već skoro godinu dana i oduševljena sam. Moram da kažem da, nažalost, imam veoma tanku kosu i probala sam mnogo šampona, ali nijedan nije delovao ni približno tako dobro kao ovaj. Definitivno daje kosi više volumena i sjaja i čini je mekom. Pored toga, miris je veoma prijatan i nije previše hemijski, za razliku od mnogih drugih. Svaka preporuka!"

Bonus video

Kako radi šampon za suvo pranje kose koji se aktivira pri znojenju? TikTok/batiste

Izvor: Wanted V.P.