PETITE BOB NIJE BEZ RAZLOGA SVE VEĆI TREND MEĐU FRIZURAMA: Nosi ga i influenserka Dunja Jovanić

Dunja Jovanić na tako chic način nosi svoju petite bob frizuru koja joj sjajno pristaje.

Petite bob frizura je trenutno trend broj 1
instagram/ imfashionbabe 

Da se ne treba plašiti promena, kao i da su one vrlo dobrodošle u svakom segmentu života, jasno nam dokazuje i popularna influenserka Dunja Jovanić.

Ljubiteljke kratkih frizura, posebno boba, oduševila je ova trenutno jako trendi ultra kratka verzija petite boba, koja će nas rešiti svakog malog viška na vrhovima koji nam nije potreban. Iako su kraće frizure više povezane s toplim vremenom i odbacivanjem dugih pramenova, petite bob u ovoj kratkoj varijanti čini nam se kao savršena u kombinaciji sa rolkama i kaputima.

Šta je frizura petite boba?

Ovo je kraća verzija klasične frizure boba uz oštar rub koji može sezati taman do brade, ali i ići kraće pa se zaustaviti kod usana ili samo da pokrije uši! Petite bob je verzija razbarušenog trendi francuskog boba te je zbog svojih vica i kontura koje joj se mogu dodati idealna kratka frizura!

Ovaj oblik boba sadrži i još kraće pramenove koji uokviruju lice, možemo mu dodati i šiške, a često je kraći sa pozadi, a ne jednak po celoj dužini.

Kome će petite bob najbolje pristajati?

Petite bob frizura je idealan odabir za osobe s finijom i tankom kosom koje joj žele dodati ekstra volumen. Frizura se svakako može prilagoditi i gušćoj kosi, uz potrebno stajanje pramenova kako bi se postigla željena kratka i elegantna dužina.

Bonus video

FRIZURA BOB ZA TANKU KOSU Instagram/pollyvsayer

Ovo ne smete propustiti
3 · Reaguj
Komentariši