Ako želimo da našoj boji kose dodamo dašak nežnijih nijansi, nova varijanta plave koju možemo isprobati je Bambi plava. U ovoj novoj verziji nijansiranja plavih tonova odmičemo se od klasičnih platinasto plavih nijansi i upečatljivih zlatnih i okrećemo se prigušenim, mekšim nijansama poput mešavina bež i mednih i izuzetno su pogodne za sve tipove kose.

Zbog različitih gotovo neprimetno kombinovanih toplih nijansi, Bambi plava je laka za održavanje i ne zahteva česte odlaske kod frizera, a idealna je za jesenju paletu boja. Bambi plava odlično stoji na već plavoj kosi svetlijih nijansi, ali će se podjednako dobro uklopiti sa nijansama tamnoplave i svetlobraon boje, a sivim i pepeljastim osnovnim tonovima dodaće posebnu dimenziju.

Bambi plava u različitim nijansama vanile, karamele, bež, meda ili zlatne odlično će delovati na sve tonove kože, ali i na teksturu kose, jer će razne nijanse lepo ispasti, posebno na kovrdžavoj ili talasastoj kosi.

Sa Bambi plavom dobija se veoma sličan efekat kao sa balayage, s nešto većim pramenovima u tamnijim i hladnijim nijansama plave koji će se savršeno stopiti sa ostatkom kose, ali mnogi kažu i 10 x bolji efekat. Za dodatnu inspiraciju donosimo neke od najlepših varijanti kako nositi Bambi plavu boju za jesen!

Bež Bambi plava kosa

plava bambi kosa
Instagram 

Karamela Bambi plava kosa

2658ff8e907bc49045c5.jpeg
Instagram 

Vanila Bambi plava kosa

kosa
Instagram 

Kratka Bambi plava kosa

kratka kosa
Instagram 

Kovrdžava Bambi plava kosa

kovrdžava kosa
Instagram 

Izvor: miss7hr