Nakon što se proteklih godina stalno nosila smeđa ili bakrenocrvena kosa, ove 2023. godine u frizerskim salonima sveta preovlađuju plave nijanse. Sve ljubiteljke plave kose su pronašle svoj put, jer pepeljasti, pesak ili zlatnoplavi tonovi nikada nisu bili traženiji. Ovako smo ovog leta ofarbali kosu u zlatne nijanse i karamel tonove, a ove jeseni beauty stručnjaci predviđaju popularnost malo hladnijih nijansi plave – onih u boji vanile.

Posle Vanilla Chrome noktiju, trenutno je popularna i Vanilla Hair boja kosu, što zapravo znači kombinaciju zlatnih, toplih tonova sa onim pepeljastim, ledeno plavim. Vanilla boja kosa ima blago ledeni sjaj i izgleda hladno, a posebno dobro izgleda na ženama svetlije puti. Ovo je boja pramenova koju će obožavati sve dame zaljubljene u platinastu boju kose, ali koje ne žele da svoju kosu podvrgnu agresivnom blajhanju.

Uz Vanilla Hair možete dobiti i hladne plave pramenove u boji sladoleda od vanile, ali i toplu zlatnu podlogu koja će doneti malo jesenje atmosfere u vaše odevne kombinacije. Ovoj kombinaciji je teško odoleti, a verujemo da će se Vanilla-mania uskoro preneti i u naše salone i postati najtraženija plava nijansa sezone.

Vanila kosa Tiktok/thefinesthairsolutions