Sigurni smo da ste se više puta našli u situaciji da vaša kosa ne izgleda onako kako biste želeli, ali ipak vremena da je operete niste imali i bili ste primorani da posegnete za podignutom frizurom. Podignuta kosa je definitivno divna frizura kojoj se uvek vraćamo, ali postoji odličan način da osvežite raspuštenu kosu bez pranja, a pogađate, tajna je u suvim šamponima.

volumen u kosi.
Instagram 

Naime, ova vrsta šampona dolazi u obliku spreja koji je potrebno naneti prvenstveno na koren kose i protrljati peškirom, a zatim dobro raščešljati da biste uklonili bele mrlje.

Dok su suvi šamponi spas za pokrivanje kose koja nije sveže oprana, oni su takođe odlični za dodavanje teksture sveže opranoj kosi koja je jednostavno neposlušna. Dakle, nanošenjem suvog šampona kosa će sedeti na svom mestu bez utiska da je zaslepljena, a time ćete postići prirodan izgled.

Kao i kod drugih kozmetičkih proizvoda, suvi šamponi takođe dolaze u specijalizovanim varijantama, tako da možete nabaviti one za talasastu, ravnu, tanju ili deblju kosu i na kraju pronaći proizvod koji će najbolje odgovarati vašem tipu kose i kako odabrati bolji suvog šampona, izdvojili smo nekoliko varijanti koje su se pokazale kao one sa kojima nema greške!

dm Suvi šamponi za savršen izgled kose