Kada smo videli fotografiju frizure Ane Ivanović koju je juče objavila na Instagramu, poželeli smo da leto nikada ne prođe. Ako nas pitate, lagani morski talasi u kosi savršena su frizura za letnje dane. Prvenstveno, ukoliko su kao u ovom slučaju, jer je stilizovana bez dodatne toplote, što osim što spašava od vrućine, skraćuje i vreme koje provedemo ispred ogledala.

Sećate se kada su prošle godine svi koristili čarape da uvijaju svoje pramenove? Sve što je bilo potrebno jesu dugačke čarape za postizanje obimnih loknih i talasa u kosi. Sada su ljudi prešli sa čarapa na kovrdžanje kose scrunchie gumicama.

Željni ste da saznate više o ovom načinu uvijanja kose? Nastavite da skrolujete da biste otkrili kako to da uradite!

Potrebno

  • četka / češalj
  • scrunchie gumice

Kako uviti kosu scrunchie gumicama

15:01
Korak 1

Kosa treba biti vlažna

Potrebno je da kosa bude vlažna prilikom stilizovanja, pa tako dodatno navlažite kosu prskalicom sa vodom ukoliko već niste.

15:02
Korak 2

Odvojite kosu u dva dela

Razdvojite kosu po sredini i prebacite je napred. Zatim, uzmite svoje gumice. Čini se da vrsta gumica koje koristite nije bitna, tako da će one koje imate biti sasvim u redu.

15:02
Korak 3

Uvijanje kose

Kada uvijate kosu oko scrunchie gumica uradite to u smeru od lica, a zatim uvijajte. Koristićete ih skoro na isti način na koji koristite figaro za kosu. Da biste učvrstili lokne, zamotajte jedan kraj preko drugog.

15:02
Korak 4

Prespavajte sa gumicama

Kada završite uvijanje, ostavite gumice da vam stoje 6-8 h, najbolje preko noći!