U beauty svetu Olaplex je dugo bio holy grail za lepu i negovanu kosu, pogotovo "magični" balzam Olaplex No. 5 Bond Maintenance kojem je cena negde oko 30 dolara, što, složićete se, nije malo. 

Zato i ne čudi što su mnogi na sve načine tragali za pristupačnijom alternativom, međutim, teško da je ijedan proizvod napravio toliki "hype" na mrežama kao što je to učinio drogerijski blazam koji košta samo 250 dinara

Alternativa Olapleksu daje sjajne rewzultate.
Instagram 

U pitanju je Balea Professional Plex care balzam za kosu i sigurno smo da vam je makar jednom izašao na feed-u. Među prvima na domaćoj sceni ga je preporučila upravo slavna influenserka Baby Tuna koja je poznata po dugoj, plavoj i negovanoj kosi.

Baby tuna je reklamirala Baleu.
Instagram 

Nakon nje, ovaj proizvod su počele da javno reklamiraju i druge trendseterke u Srbiji, i na Balkanu, a "hype" nije bez razloga, niti su u pitanju plaćene reklame.

Ista situacija vlada i na svetskoj sceni, gde upravo Balea regenerator koji košta samo 249 dinara, što je gotovo 15 puta manje od cene Olaplexa, glavna alternativa skupom i "izvikanom" balzamu za kosu.

Balea je alternativa Olaplexu.
Instagram 

Plex kolekcija i jeste namenjena farbanoj ili izrazito suvoj i oštećenoj kosi. Sa trostrukim proteinskim kompleksom i aminokiselinama zaglađuje strukturu dlake i smanjuje oštećenja vidno dajući zdraviji izgled i "zatvorene" procvetale krajeve.

I Mi smo isprobali viralni balzam!

Naravno, s obzirom da su recenzije više nego jake, odlučili smo da i sami isprobamo viralni balzam i rezultati su nas oduševili. Nanosi se kao i bilo koji drugi slični proizvod, a miris je nežan i nenametljiv. 
Kosa je vidno zaglađena, i daleko lakše se rasčešljava, a posebno dobro se pokazao ukoliko se nakon toga fenirate, s obzirom da "gladi" vlasi i bez slepljivanja. 

Dakle, ukoliko u narednom periodu planirate da idete u DM, obavezno bacite pogled na viralni balzam, a sudeći po rezultatima koji se mogu videti online, vredi ga ispobati.

Bonus video:

HAIR SLUGGING JE NAJBRŽI NAČIN DA OPORAVITE OŠTEĆENU KOSU: Potreban je samo jedan proizvod, a rezultat je neverovatan TikTok/moniquemrapier