Koje god da su frizure u trendu, volumen nikada ne izlazi iz mode. Nevezano da li nosite bob, lokne, shag, wolf cut ili nešto deseto, volumen će svakom od navedenih stilova dati lepšu formu, i učiniti kosu bujnijom, što je većini glavni cilj, pogotovo ako imaju retku ili tanku kosu. 

Međutim, deo kose koji prvi izgubi oblik je upravo prednji. Da se to ne bi događalo, nije loše da isprobate trik poznate frizerke Belinde Li Mils koja je izmislila takozvano "štipanje" šiški koje je postalo viralno gotovo preko noći.

Sve što vam je potrebno je šnalica i malo laka, a ova tehnika tokom feniranja daće vašoj frizuri neverovatan, razbarušen, chic izgled koji ćete obožavati.

Znači, sve što je potrebno je da prednje delove kose "uštinete" šnalom, a potom tako sušite kosu. Na kraju nanesite malo laka, i nakon par minuta skinite šnalu, a rezultat je zaista očaravajuć.

Ovu tehniku iskopirali su i mnogi drugi frizeri, što se da primetiti po broju primera na mrežama. 

Inače, ukoliko nemate šnale bez zubaca koje vam neće prelomiti kosu, možete iskorisititi ukosnicu, ili pak prste. 

Ovaj stil posebno dobro izgleda sa retro frizurama sa lokanama i talasima, a volumen možete dobiti i ukoliko nemate šiške. Samo je potrebno da kosu pre toga isfenirate na spolja, a potom je "izdignete" sa strane. 

Bonus video:

Undone blowout frizura Tiktok/talia.aesthetica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!