Ukoliko pitate dame, sve do jedne će vam reći - mogu da budu u najobičnijoj odevnoj kombinaciji, da nemaju ni š od šminke, ali ukoliko im je kosa sređena, to potpuno menja ne samo celokupan izgled, već i daje samopozdanja.

Lepa kosa instant daje samopouzdanje.
Instagram 

A kada smo kod kose, nema sumnje da je sa dolaskom toplijeg vremena sve više onih koji konačno mogu da eksperimentišu sa frizurama i pobegnu od repova, vezane kose, punđi ili feniranja na ravno.

Očekivano, mnogima su lokne izbor broj jedan, pogotovo varijante bez upotrebe toplote. Međutim, ovakvi načini vuku sa sobom i jednu manu - lokne se brzo opuste. 

Da vam se ovako nešto ne bi događalo, pogotovo ako imate bitno veče, proslavu, ili jednostavno želite da izgledate dobro i imate lepu frizuru, naša poznata influenserka Nataša Pejašinović podelila je trik kojim joj lokne ne samo izgledaju sjajno, već i dugo traju.

Ona je podelila fotografije sa jedne proslave, a osim fantastične mini haljine koju bi, sigurni smo, gotovo svaka žena poželela u svom garderoberu, mnogima je privukla pažnju i njena bajkovita frizura.

nataša pejašinović otkrila je trik za lepu frizuru.
instagram/natasa_pejasinovic 

Lepa influenserka objasnila je na storiju na koji način ju je dobila. 

"Ako se isfeniran na unutra i oden taj dan na proslavu, frizura mi spadne kroz sat vremena", započela je Nataša.

nataša pejašinović pokazala je kako dobija lokne.
Instagram 

"Uvek se feniram noć pre na šestice i prespavam sa njima. Frizura mi onda stoji i po tri dana", dodala je otkrivši i veličinu viklera koji su idealni za ovako nežne lokne.

nataša pejašinović koristi viklere.
Instagram 

Na kraju stavi i neki lak za kosu koji ne lepi i voila - frizura je spremna i izgleda fenomenalno.

nataša pejašinović koristi viklere broj 6
Instagram 

I zaista, dovoljan je jedan pogled na završenu frizuru da vam bude jasno da ovaj trik sa viklerima preko noći zaista radi. Takođe, veliki broj devojaka muči se i sa izborom viklera. Ukoliko su preveliki, dobićete volumen i ispravljene pramenove, a sa previše malim viklerima dobićete sitnije lokne.

Za ove letnje, krupne i romantične, vikleri veličine šestica odradiće vam savršen posao. Naravno, samo je savet da birate one mekše, kako vas ne bi nažuljali dok spavate, pogotovo ako niste navikle.

Bonus video:

Lokne bez pegle i figara Instagram/audreyvictoriax