Seda kosa je neizbežna za većinu nas, a ako ste među onima koji to žele da prikriju, ovaj vodič je za vas. Podelićemo odobrene farbe za kosu koje ne koštaju bogatstvo, a koje vam mogu pomoći da ofarbate sopstvenu kosu kod kuće, bilo da želite da popravite koren između poseta salonu ili ne želite da posetite salon uopšte.

Donosimo listu 5 najboljih farbi za sedu kosu. Otkrijte ih u nastavku!

L’Oreal Paris Ekcellence Creme

Ova color creme je formulisana sa kompleksom Pro-Keratina koji štiti vašu kosu dok je boji hranljivim tretmanom. Dostupna u različitim nijansama, ova jedinstvena formula neguje vašu boju, vaš skalp i vašu kosu. I nema snažan toksičan miris kada se nanese (uvek plus!).

L’Oreal Paris Ekcellence Creme.
lilly.rs 

Revlon Colorsilk Hair Color

Ovaj proizvod ne sadrži amonijak i pruža 100 posto pokrivenost sivim pramenovima sa bojom i sjajem salonskog kvaliteta.

Revlon Colorsilk Hair Color
lilly.rs 

KYO Color System

Bez amonijaka i para-fenilendiamina (PPD), ovaj premaz štiti, hrani i obnavlja kosu zahvaljujući kombinaciji morskog kolagena i keratina. Farbanje kose KYO bojom obezbeđuje prekrivanje sede kose bez štetnih efekata na vlasište, uz korišćenje minimalnih alkalnih sastojaka za poboljšanje sjaja i intenziteta boje.

KYO Color System farba za sede.
KYO 

Keune Tinta Color

Keune Tinta Color boje za kosu sa proteinima svile koji jačaju kosu i daju joj sjaj, sadrže LP-300 Stabilizator boje i Solamer -UV zaštitu od sunca. Boja je dugotrajna i ne sadrži parabene. Formulisana je na bazi kokosovog ulja, dok u svom sastavu sadrži i arganovo ulje, ali i mnoga druga esencijalna ulja. Efektno i totalno pokriva sede. Prijatnog je mirisa i odlično neguje, štiti i revitalizuje kosu.

Keune Tinta Color farba za kosu.
lilly.rs 

Syoss Oleo Intenses

Još jedan pouzdan primer je 25 nijansi i bez amonijaka pandan Syoss Oleo Intenses sa paletom od 21 jedinice. Savršena za prekrivanje sedih pramenova i moćna toliko da produžava vreme između poseta salonu za tri nedelje. Osim toga, neprimetno se stapa sa postojećom trajnom bojom.

Syoss Oleo Intenses farba za prekrivanje sedih.
lilly.rs