Nema sumnje da je Dyson Airwrap jedan od najpopularnijih beauty alata na tržištu. Ono što ga izdvaja od ostalih je funkcija istovremenog sušenja i stilizovanja kose pomoću tehnologije koja smanjuje mogućnost njenog oštećenja. Zbog cene od oko 550€ (u zavisnosti od toga gde kupujete), mogli bismo reći da ovaj proizvod spada u kategoriju luksuznijih alata, pa vam u nastavku donosimo pristupačnije verzije koje mu mogu parirati.

REMINGTON Stajler

Ovaj uređaj dolazi u kompletu sa okruglom i klasičnom ravnom četkom. Ima dva podešavanja brzine i dva podešavanja toplote i koristi se na vlažnoj kosi. Uređaj možete naručiti preko Gigatron online prodavnice, a cena mu je 12.999 dinara.

remm.PNG
gigatron 

Philips Stajler za kosu

Ova četka istovremeno suši kosu i daje joj volumen. Zahvaljujući jonskoj tehnologiji, kosa zadržava svoj sjaj. Pre upotrebe, kosu je potrebno dobro osušiti peškirom kako bi se stilizovanje i sušenje brže osušili i time zaista skratili vreme koje vam je inače potrebno. Trenutno je snižen u Tehnomaniji i možete ga kupiti za 8.299 dinara. Inače je dostupan u mnogim onlajn prodavnicama, pa obavezno proverite gde je najpovoljniji pre kupovine.

Philips Stajler za kosu.
tehnomanija.rs 

REMINGTON Keratinska rotirajuća četka za kosu

Pored toga što je prilično sličan Dyson Airwrap uređaju, takođe radi na istoj tehnologiji. U cenu od 10.999 dinara je uključeno četke od 50mm i 40mm sa mešanim vlaknima, kao i root boost dodatak za sušenje kose.

REMINGTON Keratinska rotirajuća četka za kosu.
gigatron 

ROWENTA Rotirajuća četka za kosu

Još jedan uređaj koji radi dva posla za vas u isto vreme. Pro Dual Motion tehnologija radi za vas, sa automatskom rotirajućom četkom koja dok suši istovremeno stilizuje i oblikuje. Ionic sistem zajedno sa Keratin & Glow oblogom dodaje blistavi sjaj. Trenutna cena u Gigatronu mu je 16.999 dinara.

ROWENTA Rotirajuća četka za kosu.
gigatron 

Zajedničko svim ovim uređajima je da istovremeno suše i oblikuju kosu. Istovremeno, možete imati frizuru po svom izboru za manje vremena provedenog. Odličan su izbor za one koji ne idu kod frizera i ne mogu da posvete previše vremena stilizovanju kose, a traže primerak popularnog Dyson Airwrap uređaja.

Ukoliko ste koristite neki od uređaja pišite nam svoje recenzije kako bismo razmenili utiske! U nastavku pogledajte i kako nakon stajlera za kosu pravilno uviti viklere za dugotrajniji efekat!

kako uviti viklere Tiktok/sweastyle