Da li nam se to čini ili mnoge slavne dame šišaju šiške ovih dana? I to na specifičan način. Žene mahom čekaju jesen za promenu frizure. Čak i "zimska" frizura može dobiti mali makeover tako što ćete je osvežiti mini promenom.

Stepenaste šiške boje karamele

Ovako oblikovane šiške su dovoljna promena, veoma vidljiva i ona koja zaista čini razliku, a opet manje drastična od potpunog šišanja šiški, celom širinom. Kraći i duži pramenovi daju licu razigran izraz, ispod opuštene frizure koja nas svojom lakoćom vodi ka proleću. Takođe, dužina ovih šiški je dovoljna da se približi zavesa šiškama – koje su dovoljno dugačke sa strane, toliko da se tokom letnjih meseci mogu staviti iza uha.

Shaggy lob sa stepenastim šiškama

Trenutno možete videti mnoge zvezde koje su se odlučile za ovu vrstu stepenasto ošišanih šiški. Kamila Kabeljo od kraja prošle godine skuplja komplimente za svoje nežne, mekane šiške, a Džena Ortega sa shaggy lobom i raščupanim šiškama oduševljava obožavaoce ne samo serije 'Wednesday' već i šire, koji mladu glumicu smatraju najboljom novom it devojkom.

Stepenaste šiške mokrog izgleda

Kjara je zamenila svoje XXL bronde pramenove neurednim, mokrim lobom sa potpuno raščupanim pramenovima, a Dua Lipa je uparila novi trend sa svojim stepenasto ošišanim šiškama. Dakle, čini se da su slavne dame rekle svoje. Slojevite šiške su dobile odobrenje na A-listi i odličan su način da osvežite svoj izgled, bilo sada, na proleće ili leto.

Lažne stepenaste šiške

Zaobljene stepenaste šiške

Prozračne stepenaste šiške

Asimetrične stepenaste šiške

Stepenaste šiške na stranu

Stepene šiške dužine do trepavica