Ako pitate bilo koga koja je frizura apsolutna pobednica 2022. svi će vam reći isto - Pammy updo. Stilu koji je nekada bio zaštitni znak Pamele Anderson popularnost je vratila niko drugi do Kim Kardašijan.

Kim Kardašijan je Pammy updo nosila i na sestrino venčanje.
Instagram 

Međutim, punđa koja je čak fantastičan izbor bila i za sestrino venčanje, ali i za svakodnevne prilike, činilo se da dobro pristaje samo devojkama sa dugom i gustom kosom. 

Ukoliko imate kraću ili tanku i retku kosu, rezultat je uglavnom bio razočaravajuć. Međutim, jedna devojka našla je rešenje koje nas je oborilo s nogu, jer je upravo uz par trikova uspela da pretvori Pammy updo u frizuru za sve. 

Pogledajte video: 

I ŽENE SA TANKOM I RETKOM KOSOM MOGU DA PONESU NAJPOPULARNIJU FRIZURU SEZONE: Iskopirajte Kim Kardašijan u par koraka TikTok/alyssarayelee

Dakle, postupak je više nego jednostavan. Kosu delite na dva dela. Gornji deo vezujete u manju punđu koju malo raširite rukama. Isto radite i sa donjim delom, a potom sa donje strane kačite šnalu i gurate "punđice" blago ka gore kako biste dobili efekat volumena. 

pammy updo punđu sad mogu da prave i osobe sa tankom kosom.
TiKTok 

Jednostavno i brzo, a tako efektno i idealno kako za svaki dan, tako i za praznike, kada želite da izgledate glamurozno.