Podignuta kosa je jedno od beauty oružja pomoću kojeg preživljavamo radnu nedelju. Kada ne znamo šta da radimo sa kosom, rešenje je rep! Kako bi visoki rep bio što bujniji, sledimo brz i efikasan trik poznatog slavnog frizera. Evo kako da dođete do volumena!

Dženifer Lopez i Kim Kardašijan samo su neke od poznatih klijenata frizera Krisa Epltona, koji je zaslužan za njihove brojne legendarne beauty lookove. Neki od njih su platinasto plava kosa a la Merilin Monro koju je Kim prošetala na Met Gali, kao i bujna raspuštena kosa koju je Džej Lo odabrala za spektakularan nastup na Super Bowlu.

S obzirom na to da je jedan od najpoznatijih slavnih frizera, ne čudi što je tokom duge karijere otkrio trikove koji daju sjajne rezultate za kratko vreme.

Ovaj poznati frizer je nedavno na svom Instagram profilu podelio veoma vredan savet u vezi sa stvaranjem volumena u repu. Ako se mučite sa tankom kosom i opuštenim izgledom bez života, obavezno isprobajte ovaj jednostavan trik koji će u potpunosti promeniti vašu frizuru.

Bujniji rep instagram/chrisappleton1

Metoda podrazumeva stilizovanje repa na srednjoj visini glave, a zatim blago otpuštanje gumice, nakon čega je potrebno rep provući odozdo kako bi se stvorila visina i željeni bouncy izgled kose. Prema onome što možemo da vidimo iz video snimka, metoda funkcioniše, tako da ćemo je već danas definitivno isprobati!