Nikad ne znate kakve lude frizure mogu da se pojave tokom nedelja mode. Od bob rezova do smelih verzija, u nastavku pogledajte neke od trendova frizura koje ćete možda videti kako dominiraju u sezoni proleće/leto 2023.

Šiške

Najbolja stvar u vezi sa šiškama je to što je tako jednostavan stil, ali može u potpunosti da transformiše izgled. Šiške su se vratile za prolećnu i letnju sezonu tako što su se više puta, u nedeljama za nama, pojavile na modnoj pisti. Dizajneri su se zaista poigrali i sa dužinom, u raznim kolekcijama koje su istakle šiške različitih dužina.

Šiške su trend 2023. godine.
Anthea Simms / Camerapress / Profimedia 

Razdeljak sa strane

Debatu o razdeljku sa strane ili po sredini prekinule su kolekcije kao što je revija Tommy Hilfiger jesen/zima 2022. Duboki bočni razdeljak dominirao je pistom i učvrstio elitni status ove frizure.

razdeljak sa strane.
Anthea Simms / Camerapress / Profimedia 

Bob frizura

Zvanično je, bob frizura je ta dominantna frizura za predstojeću prolećnu i letnju sezonu. Skoro svaki dizajner je u određenoj meri istakao bob frizuru. Bob je klasičan rez koji se nikada ne propušta. Ova smela frizura odmah dodaje formu svakom izgledu.

Vintage look

Frizura u stilu 80-ih savršeno se uparila sa eklektičnom atmosferom Prabal Gurung revije za proleće/leto 2023. Revija nam je čak dala delić 70-ih sa čupavim rezovima.

Upečatljive boje

Boja se očekuje sledećeg proleća. Upečatljive nijanse tirkizne, ružičaste i zelene krasile su ovogodišnje piste i sigurno će brzo doći do ljudi van piste.

Zalizano ka pozadi

Elegantno i strukturirano je takođe tema ove sezone koja se ponavlja. Klasičan look koji ne skreće previše pažnje sa outfita.

Zalizana kosa ka pozadi.
Jonas Gustavsson / ddp USA / Profimedia 

Mini val

Neočekivani trend direktno sa pista kao što se vidi sa Tom Ford i Fendi revije za proleće/leto 2023 su sitne kovrdže. Pokažite svoju divlju stranu sledeće sezone sa ovom smelom frizurom.

Pixie sa razdeljkom sa strane

Dok je rock pixie bio popularan u prošlim sezonama, jasno je da je proleće/leto 2023. voleti elegantniji izgled. Da biste postigli ovu ukroćeniju frizuru, jednostavno razdvojite kosu na stranu i uzdajte se u gel, gel, gel.

pixie kosa je hit za 2023. godine
Jana Call me J/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Niski rep

Niski rep pojavio se na Chanel i Miu Miu revijama. Da biste postigli izgled, jednostavno se odlučite za malo gela da biste zalizali kosu, povukli je unazad i ukrasili brošem kako biste vašu frizuru učinili uzvišenijom.