Kris Eplton je jedan od najpoznatijih holivudskih frizera sa još poznatijim klijentkinjama i zaslužan je za prelepe frizure zvezda poput Kim Kardašijan, Dženifer Lopez i Due Lipa. Kris često daje inspirativne primere frizura na modelima, kao i trikove kako ih postići i održati. Tako je nedavno sa svojim pratiocima podelio tajnu iza fen frizure pune volumena, koja je trenutno jedna od najpopularnijih.

Od društvenih mreža, posebno TikTok-a i Instagrama, gde brojni beauty influenseri pokazuju svoje verzije savršenih lokni punih volumena, do beauty lookova na modnim pistama i u prvim redovima modnih revija, voluminozna frizura sa uvijenim pramenovima pravi je hit i privlačnija nego ikad.

Sindi Kraford je uvek nosila frizuru punu volumena.
PHOTOlink / Everett / Profimedia 

Ova frizura može odlično da funkcioniše na različitim tipovima i dužinama kose, a karakteriše je okrugli, voluminozni stil i oblik iz 90-ih, gde se mnogi slojevi kose preklapaju i uvijaju oko lica za izgled maksimalnog volumena.

Neki od najprepoznatljivijih lookova iz 90-ih sa ovom frizurom su svakako oni supermodela Sindi Kraford i glumice Pamele Anderson iz vremena kada je glumila u 'Bay Watch'-u. Upravo je živahna frizura Pamele Anderson postala inspiracija za beauty look kakav Kim Kardašijan obožava da nosi poslednjih meseci.

Kris Eplton je sada otkrio tačno kako da postignete fen frizuru baš kao što je Kimina, a zasluge pripisuje jednom posebnom proizvodu za volumen!

Korak 1: "Počinjem tako što pripremim kosu Color Wow Xtra Large Bombshell Volumiser spejem i nanosim je na koren dok je kosa još uvek mokra. Ovaj sprej je drugačiji jer dodaje volumen kosi bez da je isuši poput ostalih formula u sprejevima za kosu." kaže Kris.

Korak 2: Sušenje kose fenom.

Korak 3: Kada se kosa osuši, podeli se na nekoliko delova koji se zatim postavljaju oko viklera.

„Oni su stara škola i sa njima je tako lako raditi. Ne trudite se da ih koristite dok vam je kosa mokra, to je gubljenje vremena“, objašnjava Kris.

Korak 4:„Izvadite viklere, očešljajte kosu i videćete eksploziju velike i seksi kose baš kao što je JL nosila na Superbowlu."

Xtra Large Bombshell Volumizer brenda Color WOW je specijalni sprej, odnosno učvršćujući preparat koji će frizuri dati željeni oblik i volumen. Nakon upotrebe Xtra Large Bombshell Volumizera, kosa će izgledati lepršavije i gušće, a pena takođe pruža efikasnu zaštitu tokom toplotnog stilizovanja fenom.

Xtra Large Bombshell Volumizer brenda Color WOW.
cultbeauty.co.uk