Lepa, moderna i neodoljiva frizura je cilj kom teži prilično veliki broj žena. Upravo iz tog razloga, kako bi se za vašom frizurom svi okrenuli, donosimo vam 5 fenomenalnih frizura koje možete isprobati.

Kratka i razbarušena

Kratka kosa uvek može da izgleda veoma moderno, a jedini način da se to postigne je da je malo zabrljate. Ovo je stil koji pristaje svakoj ženi, a to možete postići nežnim uvijanjem kose i upotrebom pene za kosu.

Kratka kosa uvek može da izgleda veoma moderno.
Instagram 

Bočna pletenica

Navikli smo na tradicionalne pletenice, gde je kosa skupljena u rep i prepletena. Ipak, ove jesenje sezone, izgledajte neodoljivo tako što ćete se odlučiti za modernu pletenicu sa strane, koju je potrebno pri dnu pričvrstiti ukosnicama.

Pletenica sa strane.
Instagram 

Natapirani konjski rep

Ovo je stil koji nikada ne izlazi iz mode, idealan je za veoma dugu kosu, a da bi rep izgledao veoma luksuzno i glamurozno, ove jesenje sezone biće dovoljno da ga malo potopite.

Natapirani konjski rep.
Instagram 

Niska punđa

Niska punđa je takođe uvek popularna i moderna frizura koja pristaje mnogim prilikama, a još moderniju i atraktivniju verziju dobijate kada je „obogatite” nekim dedaljem u kosi koji može da definiše i vaš sveukupan stajling.

Francuski tvist

Klasični francuski tvist slaže se sa apsolutno svim odjenim kombinacijama – od lagane haljine do rolke. Pored toga, uopšte ga nije teško napraviti, čak ni sa kraćom dužinom kose. Frizura je veoma eleganta, moderna i privlačna te je pogodna za sve prilike.