Iako su uzbudljivi kontrastni pramenovi, ombre i slične metode divni načini za dodavanje dimenzije i punoće kosi, postoje jednostavnije, ali ne i manje lepe, minimalističke nijanse koje su lake za održavanje. Jedna od njih je i 'skupa brineta', trend koji je dobio na popularnosti posebno dolaskom hladnijih jesenjih dana. Uz nijanse skupe brinete, kosa će izgledati sjajno, luksuzno i zdravo i biće puna dimenzija na jednostavan, ali kvalitetan način.

Skupa brineta je svestrani trend koji se može prilagoditi svim bojama kose, dodavanjem smeđih pramenova različitih nijansi, kao i preliva, kako biste dodali željeni ton.

U nastavku izdvajamo najpopularnije nijanse skupe brinete koje ćemo najviše videti ove jeseni!

Soft money brineta

Ova svetlosmeđa verzija skupe brinete ima strateški postavljene niže pramenove koji dodaju pokretljivost i oblik kosi, a da pritom ne izgube braon, raskošni ton.

Karamel pramenovi

Topli, raskošni tonovi i pramenovi u nežnoj karamel boji po celoj kosi će dodati svetlu dimenziju kosi i ton bez oštrog kontrasta od korena do vrhova.

Mekani zlatni baby pramenovi

Sitni pramenovi u svetlo zlatnoj boji učiniće kosu zdravijom i sjajnijom, dodati više toplih i zlatnih tonova i postići višetonske elemente kroz kosu.

Neutralni svetliji tonovi na moćnoj tamnoj kosi

Da bi crna i tamnosmeđa boja kose dobile lepe pramenove, potrebno je dodati pramenove samo nekoliko tonova svetlije od prirodne boje kako bi se dobila dimenzija i oblik. U ovom slučaju, potrebno je neutralisati neželjene crvene nijanse tako da tamna kosa ne izgleda izbledelo.

Tamnosmeđa sa bogatim crvenkastim i kestenjastim nijansama

Ova nijansa skupe brinete je opisana kao tamnija smeđa sa prelepim i raskošnim crvenim, smeđim i kestenjastim pramenovima koji elegantno naglašavaju prirodnu boju.