Eksperimentisanje sa kosom ne znači nužno da se odmah usudite za nove nijanse, popularne šiške ili stepenaste pramenove. Često najjednostavnije promene imaju najveći uticaj.

Kao što je očigledno, 90-te i 2000-te su aktualne u 2022. godini više nego ikad. Ljubitelji mode i bjuti trendova ponovo vraćaju nam trendove koje su zvezde poput Dženifer Lopez i Britni Spris nosile 2000-ih godina.

Tada podignuta frizura nije bila potpuna bez uzbudljivog cik-cak razdeljka ili odevne kombinacije nezamislive bez farmerica niskog struka.

Ono što bi neke moglo odbiti ponovo je u modi kod zvezda i manekenki poput Bele Hadid. Posebno kada su frizure u pitanju, mnogi slavni stilisti vraćaju se trendu frizure koja je apsolutno iz 2000-ih i pomaže nam da izgledamo mlađe.

Slavne osobe poput Juno Temple ili Rahel Zegler predstavile su frizuru na poslednjoj dodeli nagrada Critics' Choice Awards 2022. - istaknuti prednji pramenovi.

Kod novog hair trenda, pramenovi koji vise savršeno uokviruju lice i daju mu dozu romantike. Budući da je to nostalgičan trend, ne samo da se osećamo mlađe, nego izgledamo svežije i razigranije s pramenovima ispred.

Iz istog razloga ova frizura važi za jednu od najpoželjnijih anti-age frizura jer čini vaš izgled atraktivnim i znatno modernijim.

Kendal Džener sa frizurom iz 90-ih.
Shutterstock Kendel Džener

Zavisno o tome s kojom frizurom želiš nositi pramenove, izgled može biti otmen, cool ili razigran. Napola podignuta ili niska neuredna punđa takođe mogu izgledati razigranije i mlađe s pramenovima ispred.

Evo kako to funkcioniše: jednostavno oblikuj svoju omiljenu frizuru, a zatim izvuci dva tanka pramena uz lice. Možeš ih izravnati, uviti ili isplesti u male pletenice po želji. Popravi gelom za styling ili lakom za kosu, i gotovo - nostalgična, pomlađujuća frizura izgleda savršeno!