Jasno je kao dan da je Kim Kardašijan neko ko postavlja trendove. Nakon Pammy updo, odnosno messy visoke punđe koju je devedesetih nosila Pamela Anderson, a koja je ovog leta dobila moderniju verziju, na redu je Barbie updo koju je proslavila upravo Kardašijanka. 

Zapravo se može reći da joj je ovaj "banana" rep postao zaštitni znak, a upravo njen frizer, čuveni Kris Eplton pokazao je kako bilo ko ovako nešto može dobiti kod kuće. 

Potrebno vam je nekoliko gumica i 2 ukosnice, a na kraju šiške, po želji, možete uviti presom ili figarom. Pogledajte tutorijal:

BARBIE UPDO JE NAJLEPŠA FRIZURA JESENI: Pravi se lako, a potrebne su vam samo gumica i 2 ukosnice  TikTok/chrisappletonhair

Dakle, kosu očešljate, i izdvojite prednje pramenove. Potom kosu vežete u nizak rep. Nakon toga, gumice ukrstite, a krajeve provucite kroz ukosnice. Podignite rep i uvrtite ga u takozvanu "bananu", a potom ga pričvrstite po sredini ukosnicama sa jedne i druge strane, vodeći računa da gumica prelazi pri donjem delu "banane".

Nakon toga raširite rep i naprskajte malo laka za bolje držanje, dok šiške možete blago uviti i to je sve. 

Za ovako nešto neće vam biti potrebno više od 5 minuta, a rezultat je fantastičan. Ovako nešto deluje veoma mladalački i spada u stilove koji "skidaju godine" sa lica, te ne čudi što je Barbie updo postao glavni hit na mrežama ove jeseni.

Kim kardašijan proslavila je barbie updo.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!