IDEALNA FRIZURA KADA VAM JE MASNA KOSA: Pravi se brzo i izgleda kao da ste upravo izašli iz salona

Kada vas mrzi da perete kosu, ili jednostavno ne možete da stignete da se isfenirate, postoji odličan način da zamaskirate masan koren i izgledate šik i trendi.

frizura, pletenice, kosa, plavuša, plava kosa
printscreen/instagram 

Svi imamo dane kada ili ne stižemo da svratimo kod frizera, ili nas jednostavno mrzi da peremo kosu. Pogotovo sada kada su temperature sve niže i niže. I okej, šampon za suvo pranje može pomoći, ali nije svemoguć. 

Čak ni šeširi nisu rešenje, jer ih, očekivano, morate skinuti kad ste u prostoriji. Dakle, ostaje vam samo frizura kao mogući scenario, a mi smo pronašli jednu koja je em trendi, em laka za napraviti i naposletku, izgledaćete kao da ste bili u salonu. 

Na TikToku možete naći više nego sjajne predloge za ovakve "probleme", a jedna korisnica postala je viralna zahvaljujući frizuri koja je, kako stvari stoje, naišla na odobravanje brojnih korisnica.

Ova frizura zapravo maskira masni koren, i samim tim, daje joj još jedan dan "života" do sledećeg pranja.

@sar____h1#fyp#foryou#frenchplaitgang❤️#hair#hairwithsar#greasyhairstyle#summerhair#MaybellineSwipeIt♬ Big Shark - Russ Millions

Tehnika je jednostavna i efektna, pa ne čudi da je internet poludeo za njim. Ova frizura će se na posebno svideti onima koji ne znaju kako da naprave pravu riblju kost, a na ovaj način će da nauče da naprave njenu "lažnu" verziju.

Raspuštenu kosu razdelite po sredini, a onda sa glavom spuštenom prema napred od pramenova na prednjem delu ispletite dve tanke, najobičnije pletenice.

Kada pletenicu ispletete prebacite je unazad, ispravite glavu i pomoću male gumice je pričvrstite za zadnji deo kose. Ponovite postupak s drugom stranom.

Kako bi frizura izgledala još bolje, prstima olabavite obe pletenice za efekt "riblje kosti". Lako, jednostavno i efektno, pre svega. 

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši