NOKTI KOJI ĆE OBELEŽITI PRVE DANE JESENI: Ove trendy manikire nije komplikovano uraditi samostalno kod kuće

Otkrijte kako će izgledati jesen u svetu manikira

instagram/ betina_goldstein

Pitanje je kada će nam nešto niže temperature zakucati na vrata, a to će sa sobom doneti i promenu garderobe, ali i nesesera. Kada govorimo o svetu lepote, vraćamo se malo težim nijansama i teksturama, a ništa drugačije nije ni kada je u pitanju svet manikira!

Kao i svake jeseni, i ove godine ćemo favorizovati duboke, zemljane tonove. Tako će nijanse poput bordo, tamno braon i zelene krasiti naše nokte, ali i pružiti ono nešto svakodnevnim modnim izdanjima. Kada je u pitanju izgled noktiju, često možemo reći da izgledaju baš na našem outfitu i često preuzimaju ulogu modnih dodataka. Za sve ljubitelje minimalizma tu su i neutralni tonovi koji imaju bezvremenski status i nijanse poput nude, braon i sive koje lako pružaju sofisticiran izgled, a njihova prednost je što se dobro kombinuju sa svim komadima iz garderobera.

Dalje, ako želite da eksperimentišete ove sezone, odličan izbor su manikiri u kojima je svaki nokat nalakiran drugom bojom, koji nije previše komplikovan da se uradi samostalno kod kuće, a ipak daju željeni efekat. Takođe, za malo posebniji utisak uvek možete da istaknete jedan nokat simbolom ili drugačijim dizajnom od ostatka manikira, što stvara malo posebniji izgled.

U nastavku smo odabrali nekoliko jesenjih favorita koje ćemo rado nositi narednih dana!

Instagram Trendy nokti za jesen 2023

Bonus video

Kako uraditi puder nokte

This browser does not support the video element.

puder nokti  Instagram/mirandas_nailcreations