MEŠANA TEHNIKA MANIKIRA JE TRENUTNO NAJTRAŽENIJA U SALONIMA: Elegantan spoj stila na noktima za koje će vas svi pitati

Mešana tehnika na noktima je sve što nam je bilo potrebno da razmrda ovu monotonu jesen.

Shutterstock

Pre nego što se odlučite za novogodišnjih manikir, isprobajte novi trend noktiju u svetu koji je zaludeo žene širom sveta.
Radi se o kombinaciji francuskog manikira i jednobojnih noktiju koja izgleda kao da niste mogli da se odlučite, a to i jeste slučaj vrlo često kada nam kozmetičarka predstavila preko 200 boja u paleti.

Ipak, ovaj manikir bez obzira na to da li ste odlučni ili ne, izgleda divno i ženstveno.

Instagram 

Spoj dva različita, ali klasična i jednostavna trenda daje upečatljiv rezultat- ultra elegantne nokte, potpuno jedinstvene i spremne za usvajanje komplimenata.

Osnovna ideja je da odaberete jednu boju laka za nokte i nanesete je drugačije na svaki ili neke nokte. Na nekim noktima uradite samo frenč, a na ostatak noktiju nanesite puni sloj. Tu su i druge opcije ako želite stvari podignuti na jednu viši nivo. Sve zavisi o tome koliko ste spretni i koliko volite da se igrate s manikirom. Svaka opcija na kraju izgleda sjajno!

Instagram 

Što se tiče boja - kod "mešanog" manikira sve prolazi. Ako volite pastelne nijanse, birajte njih, a ako volite odvažnije boje, opet nećete pogrešiti.

Najbolji način da proverite kako vam se čine ovakvi nokti, odnosno kako različite opcije izgledaju u praksi je ta da pogledate fotografije u nastavku. Ako vam neka opcija zapne za oko, predlažemo da je isprobate za super trendi izgled noktiju.

Instagram Nokti mešana tehnika manikira