Pitanje je kada će nam nešto niže temperature zakucati na vrata, a to će sa sobom doneti i promenu garderobe, ali i nesesera. Kada govorimo o svetu lepote, vraćamo se malo težim nijansama i teksturama, a ništa drugačije nije ni kada je u pitanju svet manikira!

Kao i svake jeseni, i ove godine ćemo favorizovati duboke, zemljane tonove. Tako će nijanse poput bordo, tamno braon i zelene krasiti naše nokte, ali i pružiti ono nešto svakodnevnim modnim izdanjima. Kada je u pitanju izgled noktiju, često možemo reći da izgledaju baš na našem outfitu i često preuzimaju ulogu modnih dodataka. Za sve ljubitelje minimalizma tu su i neutralni tonovi koji imaju bezvremenski status i nijanse poput nude, braon i sive koje lako pružaju sofisticiran izgled, a njihova prednost je što se dobro kombinuju sa svim komadima iz garderobera.

Dalje, ako želite da eksperimentišete ove sezone, odličan izbor su manikiri u kojima je svaki nokat nalakiran drugom bojom, koji nije previše komplikovan da se uradi samostalno kod kuće, a ipak daju željeni efekat. Takođe, za malo posebniji utisak uvek možete da istaknete jedan nokat simbolom ili drugačijim dizajnom od ostatka manikira, što stvara malo posebniji izgled.

U nastavku smo odabrali nekoliko jesenjih favorita koje ćemo rado nositi narednih dana!

Instagram Trendy nokti za jesen 2023

Bonus video

Kako uraditi puder nokte

puder nokti Instagram/mirandas_nailcreations