Parfemi su centralna tačka koja savršeno dopunjuje i fashion i beauty izgled. Proleće je pred vratima, što znači da je pravo vreme da svoju kolekciju upotpunite malo fluidnijim mirisima koji savršeno odgovaraju sezoni koja je pred nama. Kao i uvek, ovo je period kada više volimo da biramo delikatnije cvetne note, kao i citrusne note koje pružaju neverovatan osećaj svežine i nagoveštaj leta!

Parfemi koji ostavljaju trag

Jedan od naših favorita je Vilhelm Parfumerie Morning Chess, inspirisan letom u Švedskoj, ovaj miris nosi note bergamota, kože, pačulija i ambera koje se spajaju u miris koji ima posebnu punoću. S druge strane, tu je i Miss Dior Rose N Roses, koju identifikujemo sa mirisom svežih i šarenih latica, odnosno dozom bergamota koja je pojačana intenzitetom nota belog mošusa. Ovaj parfem odaje utisak živosti, lagan je i fluidan i kao takav idealan izbor za prolećne dane kada je svežina jedan od imperativa lepote. 

Kako bismo vam pomogli da odaberete savršen prolećni miris, u nastavku je nekoliko favorita koji nas iznova i iznova oduševljavaju!

Maison Margiela On A Date

Vilhelm Parfumerie Morning Chess

Gucci Bloom

Tom Ford Costa Azzurra

Miss Dior Rose N’ Roses

Bonus video:

Otkrijte u nastavku Zara parfeme koji mirišu poput luksuznih:

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease

Izvor: fashion.hr