Dobrom parfemu teško je odoleti, a letnji noviteti mirišu tako lepo i nežno, da ćete poželeti non-stop da ga špricate.

Novi letnji parfemi spajaju sve snage prirode. U šarenim i decentno ukrašenim bočicama mešaju se akordi cvetnih mirisa, kao i nijanse citrusnog voća i letnjo-začinske esencije koje podsećaju na sunce, tople dane i bezbrižnost. U nastavku otkrijte najlepše parfeme za leto pred nama...

Ginza Eau de Parfum Murasaki, Shiseido

S tipičnom japanskom složenošću, Shiseidov novi parfem spaja hrskavu, svežu Fuji jabuku i šipak s cvetnim povetarcem finog jasmina, bujne frezije i romantične glicinije. Prekrasna i mirisna glicinija takođe je zaslužna za zanosnu ljubičastu boju parfema.

Ginza Murasaki Shiseido
www.fragrantica.com 

Oui La Vie est Belle, Lancome

Nova, kao pero lagana esencija novog Lacomovog parfema je pravi gurmanski miris za žene. Mešavina cvetnih i voćnih nota donosi daškom svežine za tople mesece pred nama. Bazna s note slatki iris i pačuli, a razaznaje se i nežni jasmin te esencija damask ruža koja dolazi iz održivog uzgoja.

Oui La Vie est Belle, Lancome
www.fragrantica.com 

Sì Passione Éclat de Parfum, Giorgio Armani

Kao da se uveče uvlačite u malu crnu haljinu - nova, cvetno-kremasta poslastica nastala od strane Armanijeve parfimerke Julie Massé meša akorde ruže s bourbon vanilom s dva raskošna cvetna mirisa - vrtnom ružom iz Grassea u južnoj Francuskoj i damast ružom, ručno branom u Turskoj.

Sì Passione Éclat de Parfum, Giorgio Armani
www.fragrantica.com 

When the rain stops, Maison Margiela

Aromatični vodeni miris savršeno prenosi ugodan miris kada letnja kiša pada na topli asfalt. Obogaćen je kombinacijom nežne, cvetne svežine jasmina i latica ruže. Zeleni i sveži miris stvara esencija borovih iglica.

When the rain stops, Maison Margiela
www.fragrantica.com 

Colonia CLUB, Acqua di Parma

Smatra se kako citrusne arome poput onih u uniseks kolonjskoj vodi Colonia CLUB od Acqua di Parme momentalno podižu raspoloženje. Nežne voćne note smokve isprepliću se s kremastom sandalovinom - pošpricajte, duboko udahnite i radujte se letu.

Colonia CLUB, Acqua di Parma
www.fragrantica.com 

 A u nastavku otrkijte Zara parfeme koji morišu poput Diora, Chanela, Chloe...

Na koje luksuzne mirise mirišu povoljni Zara parfemi TikTok/ fashion_disease