Iako možda ne obraćamo previše pažnje na nokte, manikir svakako čini bitnu ulogu modnog dodatka, a ako vam odlazak u kozmetičke salone nije opcija, onda imamo rešenje za vas!

Činjenica je da uredan manikir pozitivno utiče na naše samopouzdanje i stvara osećaj urednosti, a takođe može savršeno upotpuniti i naše odevne komade.

Kako su pred nama topli, prolećni dani, pravo je vreme da pružimo svojim noktima malo osveženje nekim veselijim manikirom koji lako možete i same postići kod kuće.

pronašli smo najbolje lakove s efektom gela
Instagram 

Trajni lakovi za nokte već godinama su apsolutni hit u beauty svetu, a njihovim napretkom, danas su u ponudi sjajni lakovi čiji efekt na noktima konukriše manikiru koje radimo u kozmetičkim salonima. Reč je o izdržljivim lakovima koji se brzo suše i osvajaju nas svojim efektnim izgledom, ali i dugotrajnošću.

Kao i svakog proleća, nijanse koje su se pronašle u prvom planu su crvena, pink, svetloroza, a kao apsolutni hit izdvajaju se i one pastelne boje. U nastavku smo izdvojili 5 omiljenih lakova za nokte zahvaljujući kojima će vaš manikir izgledati kao da ste upravo izašle iz kozmetičkog salona:

amazon.com, lilly.rs Izdvojili smo najbolje lakove

Bonus video:

Francuski manikir Instagram/tombachik