Priča stara koliko i vreme, ali zvuči istinito: ne morate trošiti mnogo novca na svoju odeću da bi izgledala moćno i skupo. S obzirom na to da znamo koliko ste radoznali po pitanju kreiranja luksuznog efekta uz minimalan trud i/ili sredstva, sakupili smo neke od kombinacija boja koji su odlika svakog skupog izgleda u jedan koristan vodič.

Dakle, ukoliko želite da kopirate neki od uzvišenih lookova, uzmite u obzir sledećih nekoliko outfita koji mogu biti vaša zvezda vodilja ovog proleća, ali i kasnije. Ove godine postoji nekoliko formula koje bi trebalo da budu na vašem radaru, i verujte nam kada kažemo da kopiranje istih u vašem stilu ne može biti lakše.

Jednostavno nastavite da skrolujete da biste otkrili kombinacije boja koje izgledaju skupo i inspirišite se outfitima u nastavku koji će vam pomoći da izgradite još impresivniji look.

1. Crna + bela

Iako su nam raskošne boje, šareni printovi i upečatljivi aksesoari uvek prva asocijacija na leto, sve što nam je nekad potrebno jeste povratak u svedenije kombinacije boja. Jedna od njih je svakako crno-bela od koje je teško pronaći bezvremeniju. Ove sezone, piste su bile preplavljene monohromatskim izgledom, s dominacijom bele u odnosu bele i crne.


2. Narandžasta + krem

Možda je neočekivano, ali svetle nijanse mandarine uvek dolaze na svoje tokom toplijih meseci. Za iskorišćavanje punog potencijala predlažemo da je kombinujete sa krem nijansama za dodatnu luksuznu privlačnost.


3. Plava + žuta

Iako na prvu pomisao kombinacija plave i žute zvuči kao riskantan potez, ukoliko dodate puderaste, meke plave tonove zasigurno će rezultat biti neodoljiv i chic look.


4. Braon + zlatna

Čokoladne nijanse nikada ne iznevere kada za cilj imamo skup i otmen izgled, pogotovo kada su u pitanju monohromatski outfiti. Braon je ponovnom pojavom u kolekcijama svetskih brendova postala jedna od najtraženijih, a posebno izgleda uglađeno u kombinaciji sa novim IQOS uređajem lil SOLID Ez u rose gold nijansi.


5. Bela + zelena

Univerzalna, a opet tako klasična i elegantna, bela je sve samo ne dosadan izbor boje. Uparivanje sa bilo kojom vibrantnijom i dominantijom bojom uvek izgleda tako skupo!