Poslednjih meseci postavlja se pitanje: “Da li će mikro torbe uspeti u sledećoj godini i u godinama pred nama?”.

Brojni modni stručnjaci veruju u posebnu konekciju poznatih ličnosti i uticajnih osoba na društvenim mrežama sa tašnama mikro modelimam. Šta god da je razlog opsesije, plima ide ka tome i nadamo se da će ovaj trend uživati u popularnosti u godinama koje dolaze.

tamara kalinić obožava mikro torbe
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Kim Kardašijani influenserka Tamara Kalinić su već nekoliko puta na Instagramu primećene kako nose mini torbe. I ne možemo poreći: mini torbe stvaraju makro uticaj u životima žena kada je u pitanju elegantan izgled. Prezasićeni tonovi i pastelne nijanse ističu se u odnosu na neutralnu odeću, ali izgledaju podjednako sjajno sa živim bojama i printovima.

Poput modernih clutch torbi, sićušni ručni i crossbody modeli predstavljaju novi nivo selekcije prioriteta. S obzirom na njihove sitne dimenzije, u mikro torbi je moguće poneti samo najpotrebnije. Kartice, keš, ruž za usne, ako imate sreće i ogledalce, ali najčešće pušači vredno mesto ostavljaju kompaktnom IQOS uređaju, koji osim što zauzima manje prostora, predstavlja i bolju alternativu tradicionalnim cigaretama.

kim kardašijan takođe voli male tašne
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

 Svođenje stvari na stroge osnovne stvari čini život lakšim bez obzira na to da li je u pitanju outfit za posao, zabavu ili vikend avanturu po gradu. I nemojmo odbaciti potrebu za dopaminskim oblačenjem da nosimo stvari koje podižu raspoloženje – radost je nesumnjivo najbolji razlog za ulaganje u bilo koji trend, a jedan od njih je i mikro torbica.