Žena po imenu Kristina Bebin preživela je pakao kao deo ozloglašenog seks kulta "Božja deca" - organizacije koja je uništila živote mnogih devojčica i devojaka.

Ona je bila svedok prostitucije, nasilja i egzorcizma, tokom godina koje je provela zarobljena u pomenutoj sekti gde su se zlostavlje devojčice i devojke.

Kristina je 2018. u ispovesti za "Mirror" otkrila da su nju, njenu braću i sestre terali da idu na ulicu da prose. Razgovor sa spoljnim svetom bio je zabranjen, a decu su pretvarali u robove.

Nisu smeli da plaču, a ukoliko se ne bi smejali, dobijali bi batine. Slavne ličnosti poput glumice Rouz Mekgovan, tragično preminulog Rivera Finiksa i njegovog brata slavnog Hoakina Finiksa bili su deo ove sekte. Rouz i Hoakin uspeli su da pobegnu, ali Kristina nije bila te sreće. Provela je duže vreme u ozloglašenom kultu.

"Govorili su nam da je seks dobra stvar i da treba da uživamo. Bila sam veoma zbunjena što nisam uživala. Nisam mogla da razumem zašto to nije bila neverovatna stvar kako su mi rekli da će biti", ispričala je Kristina.

Ozglolašeni kult Božja deca u kojem su silovali devojčice i devojke
Sharen Seitz / SWNS / SWNS / Profimedia 

Kristina (46) je bila silovana, danas ona je majka četvoro dece, a nakon 20 godinja patnje podelila je svoju bolnu priču.

Bila je beba kada je postala deo kulta

Kristina je bila beba, a njen brat je imao samo 2 godine kada je njihova majka postala deo jezivog kilta, koji je u svakoj komuni imao između 3-20 porodica. Kad je napunila 8 godina, upoznali su je sa "Zakonom ljubavi", koji muškarcima omogućava da spavaju s kim žele. Žene i devojčice iznad 10 godina mamile su muškarce u seks kult tehnikom zvanom "flert pecanje", objavio je Mirror pre nekoliko godina.

Kristina je bila beba kada je postala deo kulta
Profimedia 

Kristina je sa decom iz kulta išla da prosi, gledajući druge mališane kako se slobodni igraju napolju. Imala je isprogramiran život - budila se u sedam ujutro zbog molitve, potom bi išla da prosi, a onda se vraća kući gde bi brinula o mlađoj deci. Sat dnevno su vežbali, ali bez grube igre jer kult nije mogao da priušti da ih otkriju u bolnici zbog neke povrede.

Sa 11 godina bila je prisiljena da spava sa bračnim parom.

Ispovest Kristine iz sekte Božija deca
Profimedia 

To je bio samo uvod u život u pedofilskom kultu "Božja deca", u kojem su odrasle osobe mogle da spavaju sa decom i ženama. Porodice kulta su živele odvojeno. Deca su bila sama u grupi i rečeno im je da su svi odrasli njihovi roditelji. Kristina se sa svojom porodicom selila od jedne do druge komune, prisustvujući zastrašujućem nasilju nekih članova kulta. Umesto priča za laku noć slušala je navode o dolazećoj apokalipsi.

u kultu božja deca odrasli muškarci spavali su s decom i ženama
STR / AFP / Profimedia 

"Batinama su izbijali demona iz mene"

"Videla sam kako su pretukli dečaka koji se namrštio umesto nasmešio i drugog kojeg su gurnuli kroz papirnu pregradu u Japanu jer nije prestajao da plače. Jedino vreme kada sam mogla da plačem je bilo kad smo dobijali kaznu.

Odmah potom smo morali da prestanemo. Trenirali su nas da budemo emotivni roboti, uvek srećni i nasmejan. Nismo smeli da se igramo ili čitamo knjige, a jedini film koji smo smeli da gledamo bio je “Moje pesme, moji snovi”, jer su deca porodice Fon Trep uvek bila srećna", ispričala je Kristina 2018. Kako je ispričala plašila se i mokrila u krevet ali to je morala da krije jer se to smatralo "demonskom opsednutošću i mogli su da to samo batinama da izbijaju iz nje."

Kult je privlačio "otpadnike društva"

Kada je imala 12 godina sa starijim bratom poslali su je u Japan na mesec dana kampa, a tamo su ostali dve godine. Tu je bila primorana da satima čita Bibliju, ponavlja zavete kultu i prolazi kroz oštri režim vežbi. Slali su je u više komuna i dva puta je bila silovana.

Kritinu su terali da prosli
Sharen Seitz / SWNS / SWNS / Profimedia 

"Kult je privlačio otpadnike od društva, narkomane i mentalno poremećene osobe. Ljudi su stalno menjali imena da ostanu anonimni", rekla je Kristina i dodala da bili izolovani od sveta i da im je govoreno ostali žive pogrešno a oni ispravno.

Sa 15 godina poslali su je u kamp u Manili, na Filipinima, gde su javni egzorcizmi i nasilje bili uobičajeni.

"Tek sam došla i odveli su me u samicu i pitali jesam li imala ovosvetovnih misli. Priznala sam da sam slušala muziku dok sam prosila i da imam kožnu jaknu. Ukorili su me i spalili jaknu", kaže Kristina, dodajući da je njen brat proveo dva meseca u samici jer je priznao da je pušio i čitao knjige.

Sredinom 80-ih klult je promenio ime u "Porodica", a vođa Dejvid Berg povukao se i slao je instrukcije pismima i fotografijama na kojima deca imaju odnose sa odraslima. Pobegao je 1993, a umro godinu dana kasnije, u 74-oj godini.

"Pokušao je da kaže svojim sledbenicima da prestanu da spavaju sa maloletnicima zbog istrage, ali je pedofilski seks nastavljen jer ga članovi kulta nisu videli kao greh", ispričala je Kristina tada.

Došlo je do masovnih hapšenja u 130 komuna, ali mnoge žrtve nisu mogle da imenuju zlostavljače. Kristina je oslobođena sa 20 godina, a budućeg supruga upoznala je u komuni u Luizijani. Kada je zatrudnela, ona i suprug odbili su da predaju dete kultu i skupili hrabrost da pobegnu. Kristina kaže da ne krivi svoju majku i da je ostavila prošlost za sobom.

"Sve što osećam spram kulta je žaljenje. Oni moraju da žive sa onim što su uradili dok ja mogu da nastavim sa svojim životom. Imam četvoro prelepe dece i zahvalna sam za svaki dan koji živim slobodno", ispričala je Kirstina 2018. godine.

Kristina je u kultu upoznala muža skojim danas ima 4 dece
Sharen Seitz / SWNS / SWNS / Profimedia