Modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah nedavno je posle duže pauze snimila blog i otkrila zbog čega je neko vreme bila odsutna.

Naime, Zorannah, koja svojim izjavama često privlači pažnju medija otkrila je da se nakon povratka sa putovanja bori sa napadima panike.

Kako je i sama u vlogu otkrila, sjajno se sa društvom provela na Mikonosu, nakon čega je sa drugaricom otišla u Barselonu, a potom i na Ibicu. Nakon što je došla u Beograd, krenula je nesanica i napadi panike.

"Kada sam se vratila, krenuli su da me pucaju užasni napadi panike, budili su me u 4,5 ujutru, onda sam sutradan imala veoma jake, zaredom nekoliko komada, a poslednji je bio toliko jak da sam mislila da imam srčani udar iako sam u sebi znala da je napad panike. Bio je toliko jak da sam čak i Hitnu zvala, koju nisam zvala šest godina.

Gospođa je bila fina, išla korak po korak sa mnom da me smiri. Napadi su se nastavili od tada, ali u blažim oblicima, više nisu samo uveče, nego i preko dana, tako da sam potpuno izgubljena", rekla je Zorana i dodala:

zorana jovanovic zorannah
Kurir/Stefan Stojanović 

"Išla sam kod lekara, sa zdravstvene strane je sve u redu, nešto je bio okidač, ne znam šta, stvarno se ništa nije dogodilo. Ali otkako sam se vratila, nisam bila ni za snimanje ni za Instagram.

Nadam se da ću biti bolje u narednim danima, anksioznost je sastavni deo života, mnogo ljudi pati od toga, samo mi nije jasno zašto u ovom momentu kada je sve koliko-toliko okej. Verovatno mi se ponovo sve skupilo. Za prošlu turu znam šta je bio okidač, to je bilo pre tri godine, ali sada stvarno nemam blage veze, rekla je Zorana na kraju.

printscreeen/instagram Zorana