POLUSESTRA MEGAN MARKL OŠTRO JU JE OPTUŽILA DA LAŽE: Priložila je i dokaze koji vojvotkinji nikako ne idu u prilog

Samanta Markl uključila se uživo u emisiju i iznela dokaze...

Youtube

Samanta Markl(56), polusestra Megan Markl, s kojom inače nije u dobrim odnosima, obrušila se na nju nakon intervja sa Orpom Vinfri i tvrdi da je u celom razgovoru istina totalno ignorisana i izostavljena, a priložila je fotografije i dokumente kao dokaz, piše Daily Mail.

Samanta je priznala i da ne gaji baš nikakve simpatije prema Megan, koja je između ostalog u intervjuu priznala da se borila sa samoubilačkim mislima, a njena polusestra je optužuje da svoju depresiju iskoristila kao izgovor da tretira ljude poput smeća.

Megan je u intervjuu Opri rekla da je odgojena kao jedino dete u svojoj porodici i da je Samanta uopšte ne poznaje, ali ona tvrdi kako je to daleko od prave istine.

"Ne znam kako može da kaže da je ne poznajem i da je bila jedino dete. Imamo fotografije snimane tokom celog života. Pa kako me onda ne poznaje", izjavila je Samanta u video javljanju za Inside Edition i pritom pokazala svoje i Meganine fotografije, od kojih je poslednja snimljena 2008. godine.

Youtube 

Naime, Opra je pitala Megan za Samantinu knjigu koju je objavila "The Diary of Princess Pushy's Sister", šta misli o njoj na što joj je Megan odgovorila da je Samanta ne poznaje i da je nije videla gotovo 20 godina.

Međutim, Samanta je to opovrgnula i pokazala njihove zajedničke fotografije kao dokaz da Megan ne govori istinu. Megan ipak tvrdi da je Samanta promenila svoje prezime u Markl tek nakon što je ona počela da izlazi s princem Harijem, kako bi to pokušala iskoristiti u svoju korist.

"Preminovala se u Markl kada smo Hari i ja započeli vezu. Stoga, mislim da to dovoljno govori", izjavila je Megan.

Međutim, Santa tvrdu da to nije istina.

Youtube 

"Bila sam Markl pre nje i čudno mi je što govori da sam prezime promenila kada je upoznala Harija. Markl je uvek bilo moje prezime", izjavila je i potom kao dokaz pokazala dokument s promenom imena koji datira iz decembra 1997. godine i svoju fakultetsku diplomu na kojoj piše ime Samanta M. Markl.